Η Miley Cyrus γιορτάζει το «Flowers» που περνά την τρίτη του εβδομάδα στο Νο. 1

3663fe2c75621622796a95937ede8445dd-miley-cyrus.2x.rsocial.w600

Η Miley Cyrus σκόρπισε την αγάπη τη Δευτέρα (6 Φεβρουαρίου) αφού το τραγούδι της επιτυχίας «Flowers» βρέθηκε στην κορυφή του Billboard Hot 100 για τρίτη συνεχόμενη εβδομάδα.

«Το Flowers περνά την 3η του εβδομάδα στο #1 και όσο μαγικά φαίνεται αυτή η στιγμή, ξέρω ότι δεν συμβαίνει τυχαία», έγραψε η ποπ σταρ στα social media μαζί με τα νέα από το μουσικό βίντεο του κομματιού. «Αυτό το τραγούδι και η επιτυχία του αντιπροσωπεύει τη δύναμη ΣΟΥ! Αυτή είναι η στιγμή σου και είναι τιμή μου να είμαι ο αγγελιοφόρος». Από τότε που άνθισε στα μέσα Ιανουαρίου, το βασικό σινγκλ από το επερχόμενο άλμπουμ του Cyrus Endless Summer Vacation συνέχισε να φυτεύει τις ρίζες του όλο και πιο βαθιά, καθώς οι θαυμαστές σε όλο τον κόσμο βρίσκουν παρηγοριά στο μήνυμα της ανεξαρτησίας, της αυτοδυναμίας και της ζωής. Xωρίς τύψεις. (Εκτός από την επέκταση της βασιλείας του στο Hot 100, το κομμάτι παραμένει σταθερό αυτή την εβδομάδα στο Νο. 1 και στα δύο charts του Billboard Global, με τον ύμνο να σημειώνει τώρα τρεις από τις πέντε μεγαλύτερες εβδομάδες ροής στα charts από την έναρξή του το 2020. )

Το “Flowers” βρήκε επίσης πολλούς θαυμαστές υψηλού προφίλ τις τελευταίες εβδομάδες – από την Gloria Gaynor που το επαίνεσε στο Instagram γιατί “ενθάρρυνε όλους να βρουν δύναμη στον εαυτό τους για να επιμείνουν και να ευδοκιμήσουν” και η Diane Keaton να το παραβιάζει στην αυλή της στη Lauren Alaina χρησιμοποιώντας το τραγούδι ως το τέλειο φωνητικό ζέσταμα πριν από την εμφάνιση της στο διάσημο Auditorium Ryman στο Νάσβιλ. Το επερχόμενο άλμπουμ της Cyrus πρόκειται να κυκλοφορήσει στις 10 Μαρτίου μέσω της νέας δισκογραφικής της εταιρείας, της Columbia Records.

🗓️ 08 Feb 2023

Related Articles