Η Miley Cyrus εξηγεί ότι το νέο της άλμπουμ «Endless Summer Vacation» θα είναι χωρισμένο σε δύο μέρη

Η Miley Cyrus απέχει μόλις λίγες μέρες από την αποκάλυψη του πολυαναμενόμενου όγδοου στούντιο άλμπουμ της, Endless Summer Vacation, και η τραγουδίστρια έκανε μια ανακοίνωση στο Instagram τη Δευτέρα (6 Μαρτίου) σχετικά με το επερχόμενο LP της.

«Όταν πρόκειται για τη σειρά του Endless Summer Vacation, το χώρισα σε δύο μέρη: το AM και το PM για να αντιπροσωπεύουν σχεδόν μια πράξη. Το AM για μένα αντιπροσωπεύει την πρωινή ώρα, όπου υπάρχει βουή και ενέργεια και υπάρχει δυνατότητα νέων δυνατοτήτων. Είναι μια νέα μέρα», εξήγησε η Cyrus στο σύντομο κλιπ.

Και συνέχισε, «Τη νύχτα, αισθάνεται σαν να υπάρχει μια βρωμιά, μια βρωμιά και ένα είδος βρωμιάς, αλλά μια γοητεία ταυτόχρονα. Το βράδυ, είναι μια καλή στιγμή για ξεκούραση, είναι μια στιγμή για ανάκαμψη. Ή είναι καιρός να βγείτε έξω και να ζήσετε την άγρια ​​πλευρά. Στο Λος Άντζελες, υπάρχει μια συγκεκριμένη ενέργεια στη νύχτα και μπορείς να νιώσεις το πρόβλημα να ανεβαίνει στην επιφάνεια και είναι πολύ εμπνευσμένο για μένα».

Σύμφωνα με προηγούμενο δελτίο τύπου, το άλμπουμ – που ακολουθεί το LP Plastic Hearts της Cyrus 2020 – ηχογραφήθηκε στο Λος Άντζελες με παραγωγούς τους Kid Harpoon, Greg Kurstin, Mike WiLL Made-It και Tyler Johnson. Η τραγουδίστρια του «Midnight Sky» περιγράφει το Endless Summer Vacation ως ένα γράμμα αγάπης προς το L.A. που δείχνει την αυτοπεποίθηση που έχει βρει από τότε που επικεντρώθηκε στην ψυχική και σωματική της ευεξία. Το LP ηγείται από το ισχυρό single της Cyrus και το κορυφαίο στο Billboard Hot 100 chart, το “Flowers”.

Μαζί με το άλμπουμ, η Cyrus θα κυκλοφορήσει επίσης την ειδική της για το Endless Summer Vacation (Backyard Sessions) στο Disney+ στις 10 Μαρτίου, η οποία θα περιλαμβάνει ερμηνείες από τραγούδια από το νέο της άλμπουμ και θα τη δει να επισκέπτεται ξανά το κλασικό της «The Climb» του 2009 περισσότερο από μια δεκαετία μετά την κυκλοφορία του.

🗓️ 08 Mar 2023

Related Articles