Η Miley Cyrus είναι μια καλοκαιρινή οπτασία στο βίντεο κλιπ του «Jaded»

Miley-Cyrus-credit-Brendan-Walter-15624761389

Παρόλο που το τραγούδι Endless Summer Vacation της Miley Cyrus «Jaded» μιλά για έναν οδυνηρό, περίπλοκο χωρισμό, το νέο της μουσικό βίντεο είναι ένα όμορφο καλοκαιρινό όνειρο.

Σε σκηνοθεσία Jacob Bixenman, το βίντεο που κυκλοφόρησε την Τρίτη (16 Μαΐου) εναλλάσσεται ανάμεσα σε πλάνα της Cyrus με ειδυλλιακά σκηνικά από λευκά σεντόνια, φοίνικες, γαλάζιους ουρανούς και πισίνες, που μοιάζουν με το τραγούδι του surf rock με τον άνεμο να πνέει μέσα από τον ήλιο της. φιλημένα μαλλιά. «Και είναι κρίμα που τελείωσε έτσι», τραγουδάει χαμογελώντας, φορώντας ένα αστραφτερό χρυσό μαγιό και γυαλιά ηλίου. «Έσπασες την καρδιά σου, αλλά ποτέ δεν θα το έλεγες αυτό/ Πήγαμε στην κόλαση, αλλά δεν επιστρέψαμε ποτέ».

Η τραγουδίστρια έδωσε στους θαυμαστές μόλις 24 ώρες για να προετοιμαστούν για το βίντεο “Jaded”, ανακοινώνοντας γύρω στο μεσημέρι της Δευτέρας ότι το έργο θα σταματήσει την ίδια ώρα την επόμενη μέρα. Μοιράστηκε επίσης μια κλεφτή ματιά διάρκειας δευτερολέπτων, στην οποία πόζαρε τόπλες πάνω από ένα λευκό κρεβάτι και κοίταξε ονειρεμένα την κάμερα πριν γίνει μαύρο.

Χωρίς να το γνωρίζουν οι θαυμαστές εκείνη την εποχή, η Cyrus είχε επίσης ανέβασε ένα απόσπασμα από το βίντεο λίγες μέρες πριν από την κυκλοφορία του. Το Σάββατο (13 Μαΐου) στο Instagram μοιράστηκε μια τριάδα φωτογραφιών που τη δείχνουν να φοράει την ίδια στολή στο ίδιο κρεβάτι που εμφανίζεται στο teaser “Jaded” και ανέφερε τους στίχους του τραγουδιού στη λεζάντα της: “Είσαι μοναχική τώρα και το μισώ»

Το “Jaded” σηματοδοτεί το τρίτο σινγκλ από το όγδοο στούντιο άλμπουμ του Cyrus που κυκλοφόρησε τον Μάρτιο “Endless Summer Vacation”, μετά από οκτώ εβδομάδες που ήταν στην κορυφή του Billboard Hot 100 και του ρεκόρ του Spotify “Flowers” και “River”. Τον Μάρτιο, μοιράστηκε επίσης ζωντανές παραστάσεις “Backyard Sessions” και των τριών σινγκλ, το τελευταίο από τα οποία ήταν μια βρυχηθής ακουστική εκδοχή του “Jaded”.

🗓️ 17 May 2023

Related Articles