Η Miley Cyrus ανακοινώνει το νέο single "Flowers" κατά τη διάρκεια του "Miley's New Year's Eve Party"

02 Jan 2023
miley-cyrus-nye-2022-billboard-1548

Στα μισά του δεύτερου ετήσιου πάρτι της παραμονής της Πρωτοχρονιάς της Miley – το οποίο ο Cyrus συνδιοργάνωσε φέτος με την Dolly Parton και μεταδόθηκε ζωντανά στο NBC – η σούπερ σταρ ανακοίνωσε το νέο της σινγκλ “Flowers”. Το τραγούδι θα φτάσει στις 13 Ιανουαρίου.

Η ανακοίνωση ήρθε μετά από αφίσες που είχαν κολλήσει σε διάφορες πόλεις που έγραφαν: New Year New Miley. Το πείραμα του NYE συνοδεύτηκε αρχικά από ένα κλιπ 17 δευτερολέπτων που πειράζει το μουσικό βίντεο, το οποίο δείχνει τον Cyrus με μεταλλικό χρυσό ρούχο και αποχρώσεις να περπατά στην ανηφόρα. Αργότερα στην ειδική, ένα δεύτερο κλιπ teaser – αυτό χρονολογείται στα 13 δευτερόλεπτα – έδειξε τον Cyrus με μαγιό.

Η Cyrus όχι μόνο γιόρτασε το NYE αλλά και την επερχόμενη «νέα Miley» εποχή της με αρκετούς καλεσμένους που συμμετείχαν στην ειδική, όπως οι David Byrne, Latto, Sia, Rae Sremmurd, Fletcher και άλλοι. Εκείνη και ο Πάρτον έκλεισαν φυσικά τη βραδιά και φώναξαν τη νέα χρονιά με μια εκπληκτική μίξη των “Wrecking Ball” και “I Will Always Love You”.

Όσο για το τι πρόκειται να ακολουθήσει… Η Cyrus ξεκίνησε μια αντίστροφη μέτρηση στον ιστότοπό της (προς το παρόν πειράζει για κάτι που έρχεται σε περίπου τέσσερις ημέρες) με περισσότερες ανακοινώσεις να έρχονται αυτή την εβδομάδα.

Related Articles