Η Meghan Trainor κυκλοφόρησε το νέο της άλμπουμ «Takin' It Back»

960x0

Η Meghan Trainor παρουσίασε στον κόσμο το τέταρτο ολοκληρωμένο άλμπουμ της με τίτλο «Takin’ It Back».

Η Trainor πήρε την απόφαση να επιστρέψει στον χαρακτηριστικό ήχο του 2014 από το smash single της “All About That Bass” και “Lips Are Movin”, βγαλμένα από το ντεμπούτο άλμπουμ της του 2015 «Title».

Η Trainor δήλωσε σχετικά με το νέο της άλμπουμ Takin’ It Back»: «Προσπάθησα να δημιουργήσω τον ίδιο doo-wοp ήχο που είχα και στην αρχή της καριέρας μου αλλά διαμορφώνοντας το με μια νέα εκδοχή του 2022. Αυτό το άλμπουμ βγαίνει από την νέα Megan που είναι σύζυγος και μητέρα. Αυτό είναι για μένα αυτή την στιγμή. Έχω αποφασίσει να δώσω στο κόσμο αυτό που θέλει να ακούσει προσθέτοντας όμως της δικές μου πινελιές. Ήθελα να δημιουργήσω το Title:2.0».

Τώρα, η Trainor είναι έτοιμη να επιστρέψει σε αυτό που την οδήγησε για πρώτη φορά στην κορυφή του Billboard Hot 100 το 2014. Το τέταρτο στούντιο άλμπουμ «Takin’ It Back» κυκλοφόρησε πριν από μερικές μέρες και καθ’ όλη τη διάρκεια του άλμπουμ, η Trainor εργάστηκε στενά με μια βασική ομάδα αποτελούμενη από τους Gian Stone, Federico Vindver, Sean Douglas και τον μικρό αδελφό της Justin Trainor στο δικό της home studio. H Meghan όχι απλώς ήθελα να αναδημιουργήσει τον δικό της ήχο αλλά ήθελε να τον επαναφέρει με το δικό της μοναδικό τρόπο.

Παράλληλα με την κυκλοφορία του άλμπουμ «Takin’ It Back» , η Trainor έδωσε στη δημοσιότητα το μουσικό βίντεο για το νέο single «Made you Look». Το νέο της κομμάτι διαθέτει μια κεφάτη διάθεση με πνευστά που συνοδεύονται από τις doo-wop αρμονίες της και αναδεικνύουν το ρεφρέν. Στο νέο της video clip, η Trainor κινείται ανάμεσα σε διαφορετικούς πολύχρωμους κόσμους από τα σκηνικά του Hollywood με μια μεγάλη χορευτική παράσταση στο φινάλε.

🗓️ 24 Oct 2022

Related Articles