Η Megan Thee Stallion συνεργάζεται με τους Spiritbox για το rock remix του «Cobra»

Η Megan Thee Stallion κυκλοφόρησε ένα απροσδόκητο ροκ ρεμίξ του τελευταίου της σινγκλ «Cobra», στο οποίο συμμετέχει πλέον το μέταλ συγκρότημα Spiritbox. Σήμερα (9 Νοεμβρίου), η ράπερ πήγε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για να ανακοινώσει την κυκλοφορία του remix, το οποίο συνοδεύεται από έναν νέο οπτικοποιητή. Το κομμάτι έρχεται λίγες μέρες αφότου η Megan Thee Stallion κυκλοφόρησε το «Cobra» την Παρασκευή (3 Νοεμβρίου).

Το ρεμίξ βλέπει τη Megan Thee Stallion να ραπάρει μαζί με χοντρά, βαριά riff κιθάρας από τους Spiritbox πριν η τραγουδίστρια Courtney LaPlante χτυπήσει για να επιβραδύνει τα πράγματα με καθαρά φωνητικά για ένα νέο ρεφρέν: «Leave me alone in the dark/I am shedding my skin/I need to harden my heart/To protect myself but the pain remains within». Ο LaPlante παρέχει επίσης guttural back vocals για το bridge του τραγουδιού.

Με την κυκλοφορία του «Cobra», η Megan Thee Stallion φέρεται να σημείωσε το μεγαλύτερο ντεμπούτο στο YouTube φέτος, με το βίντεο που σκηνοθέτησε ο Douglas Bernardt να κερδίζει πάνω από 2,15 εκατομμύρια προβολές σε 24 ώρες. Το «Cobra» κατάφερε να κερδίσει τους «Demons» (2 εκατομμύρια) των συναδέλφων καλλιτεχνών Doja Cat και «Deli» του Ice Spice (1,85 εκατομμύρια). Το «Cobra» συγκέντρωσε επίσης πάνω από 1 εκατομμύριο ροές στο Spotify μέσα σε 24 ώρες.

Το «Cobra» και το ροκ ρεμίξ του έρχονται λίγο μετά τη συνεργασία της Megan με την Cardi B για το «Bongos» και το τραγούδι της «Out Alpha The Alpha» που έγραψε ο ράπερ για την επερχόμενη ταινία A24 Dicks: The Musical.

Η τελευταία δισκογραφική δουλειά της Megan Thee Stallion έρχεται με τη μορφή του 2022 «Traumazine», ένα άλμπουμ που το NME έδωσε τέσσερα αστέρια: «Μετά τα 18 κομμάτια του «Traumazine», θα πρέπει να υπάρχει μόνο ένα συναίσθημα να διατρέχει το σώμα σας: απόλυτη αγαλλίαση. Το άλμπουμ περιλαμβάνει πιο βαθιά κομμάτια από ό,τι θα περίμενε κανείς από έναν δίσκο της Megan Thee Stallion, αλλά δείχνει ακριβώς πώς έχει πιέσει την πένα της από το «Good News», ενώ δείχνει επίσης την ευρεία μουσικότητά της.

🗓️ 09 Nov 2023

Related Articles