Η Megan Thee Stallion δηλώνει ότι είναι «έτοιμη» να κυκλοφορήσει ένα κοινό EP και μια περιοδεία με την Cardi B

Όταν η Megan Thee Stallion και η Cardi B ανεβαίνουν μαζί σε μια πίστα, κάνουν μαγικά. Το κομμάτι “WAP” του 2020 του ζευγαριού ξέσπασε στον κόσμο, περνώντας τέσσερις εβδομάδες στο Νο. 1 του Billboard Hot 100, και η τελευταία ομάδα τους “Bongos” βρίσκεται σε μια πρώτη 20άδα στο chart αυτής της εβδομάδας.


Επομένως, δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι η Thee Hot Girl Coach ανυπομονεί να συνεργαστεί ξανά με την Cardi, αποκάλυψε σε μια νέα συνέντευξη της στο Complex.


«Κυριολεκτικά πιστεύω ότι αυτή είναι η διαδρομή που ακολουθούμε», είπε. «Έχω κάνει δύο τραγούδια για εκείνη. Και τώρα νιώθω ότι βρίσκομαι σε έναν χώρο όπου ξέρω ακριβώς τι τραγούδια θέλω να κάνει για μένα. Έτσι, φτιάχνουμε ήδη ένα μικρό EP. Θα έχουμε αρκετή μουσική που χρειαζόμαστε για να πάμε μαζί σε περιοδεία. Εγώ και η [Cardi] να βγούμε μαζί θα είναι τόσο καταπληκτικό. Είμαστε ήδη τόσο κουλ. Και νιώθω ότι έχουμε παρόμοιους θαυμαστές. Έτσι, αν ήθελε να κάνει ένα μικρό EP, σίγουρα θα ήμουν τόσο απογοητευμένος να το κάνω, αλλά φτιάχνουμε αρκετή μουσική για να το έχουμε ήδη».


Στην πρόσφατη συνέντευξη της Megan στο Billboard, μοιράστηκε ότι με την Cardi είναι εύκολο να συνεργαστείς γιατί «κυριολεκτικά με άφησε να με δημιουργήσω. Αυτή είναι η δεύτερη φορά που μου στέλνει ένα τραγούδι και θα πω, “Φίλε, μπορώ να κάνω ό,τι θέλω να κάνω στο beat;” Θα βάλω δύο στίχους εδώ, εντάξει;» Με άφηνε πάντα να κάνω ό,τι θέλω να κάνω δημιουργικά. Απλώς το εκτιμώ τόσο πολύ γιατί μερικές φορές οι άνθρωποι προσπαθούν να σου δώσουν μια κατεύθυνση και θέλουν να κάνεις αυτό που θέλουν να κάνεις».


Όσο για τη σόλο μουσική από τη Megan, οι Hotties δεν χρειάζεται να ανησυχούν για το αν το επόμενο άλμπουμ της είναι στον ορίζοντα. «Σίγουρα θα έρθει πολύ σύντομα», υποσχέθηκε.


Το “Bongos” έφτασε στις 8 Σεπτεμβρίου, σηματοδοτώντας το πρώτο τραγούδι της Megan που θα κυκλοφορήσει το 2023. Το κομμάτι κάνει το ντεμπούτο του στο Hot 100 με ημερομηνία 23 Σεπτεμβρίου στο Νο. 14.

🗓️ 21 Sep 2023

Related Articles