Η Megan Fox μίλησε για την «πολύ δύσκολη» αποβολή που πέρασε

Η Megan Fox μίλησε για μια πολύ προσωπική και καταστροφική στιγμή στη σχέση της με τον Machine Gun Kelly.

Η ηθοποιός του Jennifer’s Body κάθισε με το Good Morning America αυτή την εβδομάδα για να συζητήσει το νέο της βιβλίο ποίησης, Pretty Boys Are Poisonous, στο οποίο υπάρχουν δύο ποιήματα που περιγράφουν την αποβολή. «Δεν έχω ξαναζήσει κάτι τέτοιο στη ζωή μου. Έχω τρία παιδιά, οπότε ήταν πολύ δύσκολο και για τους δυο μας και μας έστειλε σε ένα πολύ άγριο ταξίδι μαζί και χωριστά… προσπαθώντας να πλοηγηθούμε, «Τι σημαίνει αυτό;» και «Γιατί συνέβη αυτό;» θυμάται.

«I want to hold your hand / hear your laugh,” she writes in the poetry book, later adding “but now / I have to say / goodbye.” She also includes a line about imagining holding her baby girl “as they rip you from my insides».

Η Fox έχει τρεις γιους με τον πρώην σύζυγό του Brian Austin Green: τον 10χρονο Noah, τον εννιάχρονο Bodhi και τον εξάχρονο Journey. Η ηθοποιός άρχισε να βγαίνει με τον τραγουδιστή του «Bloody Valentine» το 2020 μετά τη συνάντησή της στα γυρίσματα του Midnight in the Switchgrass και το ζευγάρι αρραβωνιάστηκε στις αρχές του 2022. «Εγώ έλεγα «Ποιος θα παίξει αυτόν τον ρόλο;» Και ήταν όπως, «Ω, μόλις πήραμε το Machine Gun Kelly» και αμέσως, είπα, «Ω, ω», είπε η σταρ των Transformers κατά τη διάρκεια μιας συνέντευξης με τη Lala Kent και το podcast του Randall Emmett Give Them Lala… With Randall. «Επειδή ήξερα – μπορούσα να νιώσω ότι θα μου συνέβαινε κάτι άγριο από εκείνη τη συνάντηση, αλλά δεν ήμουν ακόμα σίγουρη τι. Απλώς το ένιωσα σαν, βαθιά στην ψυχή μου – ότι κάτι επρόκειτο να προέλθει από αυτό».

🗓️ 08 Nov 2023

Related Articles