Η Mariah Carey θα κυκλοφορήσει το κρυφό alt-rock άλμπουμ που ηχογράφησε το 1995

Mariah-Carey-1995-Rose-HartmanArchive-PhotosGetty-Images-696x442

Μια έκδοση του άλμπουμ με τα κύρια φωνητικά της Carey, η οποία θάφτηκε από τη δισκογραφική της, μπορεί να δει ακόμα το φως της δημοσιότητας.

Η Mariah Carey λέει ότι ανακάλυψε την αρχική έκδοση του μυθικού της άλμπουμ alt-rock του 1995 – μια εκδοχή, που πιστεύεται ότι έχει χαθεί, που περιλαμβάνει τα δικά της φωνητικά. Σε μια συνέντευξη της με τον Brian Hiatt των Rolling Stone, η Carey άφησε να εννοηθεί ότι σκοπεύει να κυκλοφορήσει την εκδοχή του Someone’s Ugly Daughter και ότι σχεδίαζε επίσης ένα σχετικό έργο, ή ίσως μια ενημέρωση του άλμπουμ, με έναν άλλο καλλιτέχνη.

Ερωτηθείσα πώς πήγαινε η αναζήτησή της για την θαμμένη εκδοχή του Someone’s Ugly Daughter, η Carey είπε στον Hiatt: «Έχουμε την ανακαλυφθείσα εκδοχή», είπε, «θα γίνει κάτι που πρέπει να ακούσουμε, αλλά επίσης, εργάζομαι σε μια έκδοση όπου θα υπάρχει και ένας άλλος καλλιτέχνης που θα συνεργάζεται μαζί μου….”

Πίσω στο 1995, το Someone’s Ugly Daughter κυκλοφόρησε τελικά επικαλυμμένο με φωνητικά αντικατάστασης από τη φίλη της Carey, Clarissa Dane, με το όνομα του συγκροτήματος Chick. Η εταιρεία της Carey, Columbia, έθαψε το πρωτότυπο και κράτησε μυστική τη συμμετοχή της. Ωστόσο, η Κάρεϊ παρήγαγε και τραγούδησε τα δεύτερα φωνητικά σε όλη την έκδοση του Chick, και με εξαίρεση μια διασκευή στο «Surrender» του Cheap Trick, συνέγραψε και τα κομμάτια.

«Αυτή ήταν η έξοδος μου και κανείς δεν το γνώριζε», είπε η Carey στον Hiatt «Ειλικρινά ήθελα να βγάλω τον δίσκο τότε, και να τους αφήσω να ανακαλύψουν ότι ήμουν εγώ, αλλά αυτή η ιδέα συντρίφτηκε».

🗓️ 20 Sep 2022

Related Articles