Η Mariah Carey και ο Lenny Kravitz θα λάβουν τα βραβεία Global Impact στα Grammy 2024

Η Ακαδημία Ηχογράφησης και το Black Music Collective θα δώσουν στους Mariah Carey και Lenny Kravitz τα βραβεία Global Impact 2024, σύμφωνα με το Billboard. Η Carey και ο Kravitz θα δεχτούν τα τρόπαια την Πέμπτη 1 Φεβρουαρίου στο Fairmont Century Plaza στο Λος Άντζελες.

Το Global Impact Award είναι ένα βραβείο CEO Merit που αναγνωρίζει εγχρώμους δημιουργούς μουσικής των οποίων η «αφοσίωση στη μορφή τέχνης έχει επηρεάσει σε μεγάλο βαθμό τη βιομηχανία», δήλωσε η Ακαδημία Ηχογράφησης σε δελτίο τύπου. Οι τιμώμενοι αναγνωρίζονται για την «εμπνευσμένη κληρονομιά της υπηρεσίας τους και φημίζονται για τους μυριάδες τρόπους με τους οποίους η ηγεσία και το πάθος των παραληπτών ενδυνάμωσε τους άλλους να ασπαστούν την αυθεντικότητα και να συμβάλουν στη θετική αλλαγή».

Πέρυσι, το βραβείο Global Impact απονεμήθηκε στη Missy Elliott, τον Dr. Dre, τον Lil Wayne και την CEO της Epic Records, Sylvia Rhone. Τα βραβεία Grammy 2024 θα πραγματοποιηθούν την Κυριακή 4 Φεβρουαρίου στο Crypto.com Arena στο Λος Άντζελες.

Η Mariah Carey δεν είναι υποψήφια στα βραβεία Grammy 2024, αλλά ο Terry Hunter κέρδισε το νεύμα στην Καλύτερη Ηχογράφηση Remix για το remix του τραγουδιστή “Workin’ Hard”. Ο Kravitz θα είναι στα Grammy την Κυριακή ως ένας από τους πολλούς παρουσιαστές του show.

🗓️ 02 Feb 2024

Related Articles