Η Margot Robbie δηλώνει «χαρούμενη» που θα δει τη Lady Gaga ως την Harley Quinn στο «Joker 2»

11 Oct 2022
margot-robbie-amsterdam-0919-539963e570184183bb8ea75ec7b64bc7

Αν και δεν έχει επιβεβαιωθεί κάτι επίσημο, η Lady Gaga θα υποδυθεί τον ρόλο της Harley Quinn στο Joker: Folie à Deux του Todd Phillips. Η Margot Robbie είναι ενθουσιασμένη που θα έχει την ευκαιρία η Lady Gaga να υποδυθεί το ρόλο του εμβληματικού χαρακτήρα της Harley Quinn.

Σε μία συνέντευξη της στο MTV News, η Robbie δήλωσε «Με κάνει τόσο χαρούμενο γιατί είπα από την αρχή ότι το μόνο που θέλω είναι η Harley Quinn να είναι ένας από αυτούς τους χαρακτήρες, όπως ο Μάκβεθ ή ο Μπάτμαν, από τον ένα σπουδαίο ηθοποιό σε άλλο σπουδαίο ηθοποιό».

«Είναι σαν να δημιουργεί κάποιος τον δικό του Batman ή την δική του Μάκβεθ, και νιώθω ότι υπάρχουν πολλές περιπτώσεις για γυναικείους ρόλους» πρόσθεσε. Η Robbie εξήγησε ότι ένας από τους λίγους γυναικείους χαρακτήρες που έχει περάσει σε άλλους ηθοποιούς είναι η Βασίλισσα Ελισάβετ Α’, αλλά δεν υπάρχουν πολλά πέρα ​​από αυτό.

«Είναι μεγάλη τιμή να έχω χτίσει ένα θεμέλιο αρκετά ισχυρό όπως ο χαρακτήρας της Harley, μπορεί πλέον να είναι ένας από εκείνους τους χαρακτήρες που μπορούν να παίξουν και άλλοι ηθοποιοί», είπε η Robbie για την Gaga που πιθανώς υποδύεται τον Quinn. «Πιστεύω ότι θα κάνει κάτι απίστευτο με το νέο της ρόλο».

Αν η Gaga πρόκειται να αναλάβει το ρόλο στο σίκουελ του Phillips, η εκδοχή της για τον χαρακτήρα θα υπήρχε σε διαφορετικό DC Universe από αυτό της Robbie, αφήνοντας χώρο και στις δύο ηθοποιούς να παίξουν τον ψυχίατρο που έγινε εγκληματίας σε δύο ξεχωριστές ταινίες.

Οι Brendan Gleeson, Catherine Keener και Jacob Lofland συμπληρώνουν το καστ του Joker: Folie à Deux, το οποίο πρόκειται να βγει στους κινηματογράφους στις 4 Οκτωβρίου 2024.

Related Articles