Η Madison Beer ανακοινώνει το ντεμπούτο της Memoir "The Half of It": «Δεν μπορώ να περιμένω άλλο θέλω να ξανά συστήσω τον εαυτό μου»

madison-beer-for-morphe

Η Madison Beer μοιράστηκε τα νέα την Τετάρτη (15 Φεβρουαρίου) ότι θα κυκλοφορήσει τα πρώτα της απομνημονεύματα, The Half of It.

«Αισθάνομαι πραγματικά σουρεαλιστικό να ανακοινώνω αυτό το βιβλίο και είμαι τόσο ενθουσιασμένη που μοιράζομαι την ιστορία μου μαζί σας με έναν τρόπο που δεν έχω ξανακάνει», μετά από δημοσίευση στο Instagram με ένα από τα απομνημονεύματα, τα οποία κυκλοφορούν κανονικά στις 25 Απριλίου μέσω του HarperCollins. «Από την πραγματικότητα ότι υπέγραψα στις δώδεκα, σε όλα όσα ακολούθησαν, όπου βρίσκομαι τώρα, και το ταξίδι μου της συμφιλίωσης με όλα όσα προηγήθηκαν. Μου πήρε πολλές εξαιρετικά σκοτεινές στιγμές για να φτάσω εδώ, αλλά νιώθω απίστευτα έτοιμη να σας πω αυτά τα κεφάλαια της ιστορίας μου, ελπίζω να σας αρέσει. ανυπομονώ να σας ξανασυστηθώ».

Δείχνοντας μια γεύση από τη σελίδα τίτλου του The Half of It, η Beer μοιράστηκε τις αφιερώσεις του βιβλίου, οι οποίες έγραφαν: «Για τη μητέρα μου, τον αδερφό μου και τον πατέρα μου — σας ευχαριστώ. Ξέρω ότι δεν ήταν εύκολο. Για τη νεότερη Madison για την οποία γράφω αυτό – σας ευχαριστώ που με έφερες ως εδώ. Ελπίζω να σε έκανα περήφανη». Η μαμά της ποπ τραγουδίστριας, Tracie Beer, έδωσε μια γλυκιά συγκινητική επίδειξη υποστήριξης για το εγχείρημα της κόρης της στην αυτοβιογραφία στην ενότητα σχολίων της ανάρτησης, γράφοντας: «Κραυγάζω σαν μωρό… Τόσο απίστευτα περήφανη για σένα και που είμαι μέρος αυτού του ταξιδιού. Δίπλα σου σε όλο αυτό!!!» και προσθέτοντας το hashtag, “#proudmom”.

Η Beer κυκλοφόρησε το ντεμπούτο της στούντιο άλμπουμ, Life Support, τον Φεβρουάριο του 2021. Όταν συζητούσε για την αποκάλυψη του βιβλίου σε συνέντευξή της στο People, μίλησε για τη νέα δουλειά που ετοιμάζει και μας ενημέρωσε ότι θα κυκλοφορήσει σύντομα.

«Είμαι τόσο ενθουσιασμένη για αυτό το επόμενο άλμπουμ που θα κυκλοφορήσει σύντομα», είπε. «Η μουσική ήταν πάντα η πρώτη μου αγάπη. Είναι αυτό που με οδηγεί σε αυτά τα απομνημονεύματα και αυτό που με οδηγεί καθημερινά. Είμαι πραγματικά ενθουσιασμένη για το τι θα ακολουθήσει με τη μουσική μου φέτος.”

🗓️ 16 Feb 2023

Related Articles