Η Lorde ετοιμάζει το τέταρτο άλμπουμ της: «Νιώθω ενθουσιασμένη»

Η Lorde εργάζεται ήδη σκληρά για τη συνέχεια του άλμπουμ Solar Power του 2021. «Μου πήρε αρκετό καιρό [να αρχίσω να το δουλεύω]», είπε στο περιοδικό Ensemble. «Δηλαδή, μου παίρνει πολύ χρόνο… Κάνω πολλή έρευνα, γράφω πολλά».

Στη συνέχεια διέλυσε τη ροή εργασιών της για το νέο της άλμπουμ που δεν είχε ακόμη τίτλο, λέγοντας: «Χρειάστηκε πολύ προετοιμασία πριν καν ξεκινήσω να γράφω μουσική. Οπότε ναι, αυτό ήταν ένα πραγματικά μεγάλο κομμάτι για εμένα. Ήταν πολύ συναρπαστικό και αισθάνομαι ενθουσιασμένη για αυτό που έρχεται». Η Lorde έδωσε επίσης κάποιες ελπίδες ότι μπορεί να μην χρειαστούν άλλα τέσσερα χρόνια αναμονής, όπως ήταν μεταξύ του δεύτερου και του τρίτου άλμπουμ της.

«Ξέρεις, έχω πάντα την πρόθεση, να κινηθώ όσο πιο γρήγορα μπορώ και μετά αυτό καταλήγει να παίρνει διαφορετική ροή», είπε. «Αλλά το προσπαθώ πραγματικά. Δεν θέλω να περιμένω άλλο, πάρτε από αυτό ό,τι νομίζεται».

Και ενώ δεν μοιράστηκε λεπτομέρειες σχετικά με το ποιον συνεργάζεται ή τι μπορούν να περιμένουν οι θαυμαστές της, φαίνεται σχεδόν απίθανο να το ακούσουμε φέτος…. “Τα πάντα μπορούν να συμβούν. Για να δούμε!», πρόσθεσε.

Τον Σεπτέμβριο, κατά τη διάρκεια των headlining set της στο φεστιβάλ Primavera Sound του Λος Άντζελες, η τραγουδίστρια άρχισε να ετοιμάζει την επόμενη εποχή της. «Ποιος ξέρει τι θα ακολουθήσει;» δήλωσε ενώ διερευνούσε τα θέματα των τριών στούντιο άλμπουμ της. «Λοιπόν, ξέρω. Και θα το μάθετε σύντομα». Αν και η Power ήταν πόλωση για ορισμένους θαυμαστές (και κριτικούς), η Lorde είπε στο περιοδικό ότι έλαβε την απάντηση με χλιαρό τρόπο, αποδεχόμενη ότι σε κάποιους άρεσε και σε άλλους όχι. «Πιστεύω ότι το τρίτο άλμπουμ θα είναι όπως πάντα αληθινό… και επίσης ίσως χρειαστεί και διαφορετικά πράγματα», πρόσθεσε. «Είχα σκεφτεί πολλά πράγματα που θα ήθελα να κάνω με αυτό το άλμπουμ και νιώθω πιο ξεκάθαρη και ήρεμη που το έκανα».

Εξήγησε επίσης ότι μετά τον κύκλο της ηχογράφησης και της περιοδείας του δεύτερου άλμπουμ της Melodrama το 2017 όλα ένιωθαν… «πολύ μεγάλα… Ένιωθα ότι οι άνθρωποι πίστευαν σε μένα πάρα πολύ ή κάτι τέτοιο. Ήμουν 20 ή 21, και αυτό ήταν το χόμπι μου. Ένιωθα πολύ τρόμο από αυτό. Και έτσι το να ακολουθώ αυτόν τον παράξενο δρόμο χωρίς ο κόσμος να έχει ιδέα το τι πρόκειται να ακολουθήσει, είναι πολύ ωραίο για μένα. Είμαι ενθουσιασμένη σε αυτό το στάδιο».

Η Lorde προετοιμάζεται για τον τελευταίο γύρο ημερομηνιών στην περιοδεία της Solar Power, με ραντεβού στη γενέτειρά της στη Νέα Ζηλανδία στις 21 Φεβρουαρίου στο Wellington, και μετά θα συνεχίσει με συναυλίες στην Αυστραλία.

🗓️ 16 Feb 2023

Related Articles