Η Lizzo και η Sylvia Rhone θα λάβουν τιμητικό βραβείο στο Black Music Action Coalition 2023 Gala

Η Lizzo βρίσκεται σε μια απονομή βραβείων τα τελευταία χρόνια, κερδίζοντας τέσσερα Grammy και ένα Primetime Emmy. Θα πρέπει απλώς να κάνει χώρο στο ράφι της για ένα ακόμη. Η Lizzo τιμηθεί με το ανθρωπιστικό βραβείο BMAC Quincy Jones στο 2023 BMAC Gala του Black Music Action Coalition, το οποίο έχει οριστεί για την Πέμπτη, 21 Σεπτεμβρίου, στο The Beverly Hilton στο Μπέβερλι Χιλς της Καλιφόρνια.

Η Sylvia Rhone, πρόεδρος και διευθύνουσα σύμβουλος της Epic Records, θα λάβει το βραβείο BMAC Clarence Avant Trailblazer.

Το τρίτο ετήσιο γκαλά BMAC θα διοργανωθεί από τον ειδικό ψυχαγωγίας/ζωής, Kenny Burns. Στους τιμώμενους που είχαν ανακοινωθεί προηγουμένως περιλαμβάνονται οι Keke Palmer, Jermaine Dupri, το μουσικό στέλεχος Jason Flom και ο τηλεοπτικός παραγωγός Jesse Collins.

«Η Black Music Action Coalition είναι περήφανη που τιμά τη Lizzo και τη Sylvia Rhone στο φετινό Gala, καθώς εντάσσονται σε μια ομάδα πρωτοπόρων που έχουν κάνει τεράστια απήχηση στη μουσική βιομηχανία και πέρα», Willie “Prophet” Stiggers, συνιδρυτής/πρόεδρος Η Black Music Action Coalition, ανέφερε σε δήλωση. «Χαιρετίζουμε την αφοσίωσή τους να ξεπερνούν τα όρια, να ενισχύουν τις φωνές των εγχρώμων και να συντρίβουν μέσα από αυτές τις γυάλινες οροφές δημιουργώντας χώρο για τις έγχρωμες γυναίκες».

Η Lizzo θα λάβει το ανθρωπιστικό βραβείο BMAC Quincy Jones ως αναγνώριση του φιλανθρωπικού της έργου και της δέσμευσής της στην κοινωνική δικαιοσύνη. Στους προηγούμενους αποδέκτες του βραβείου περιλαμβάνονται οι Lil Baby, The Weeknd και H.E.R.

Το 2020, η Lizzo ξεκίνησε τον ιστότοπό της Lizzolovesyou.com, όπου οι επισκέπτες έχουν πρόσβαση σε πληροφορίες, στοιχεία δράσης και τρόπους δωρεάς για την υποστήριξη περιθωριοποιημένων κοινοτήτων και αιτιών. Κατά τη διάρκεια των τελευταίων τεσσάρων ετών, κατά τη διάρκεια του ετήσιου δώρου της για το Juneteenth, η Lizzo συγκέντρωσε και δώρισε πάνω από μισό εκατομμύριο δολάρια σε 18 διαφορετικούς οργανισμούς, συμπεριλαμβανομένων των Black Girls Smile, Save Our Sisters, The Bail Project και Reform Alliance. Μετά την πρόσφατη ανατροπή του Roe v. Wade, η Lizzo δώρισε 1 εκατομμύριο $ στην Planned Parenthood και στο Εθνικό Δίκτυο Ταμείων Αμβλώσεων για να υποστηρίξει την πρόσβαση στην περίθαλψη αναπαραγωγικής υγείας. Η Lizzo έχει υποστηρίξει εδώ και καιρό την ένταξη και χρησιμοποιεί τη μουσική της για να ενδυναμώσει τις περιθωριοποιημένες ομάδες να προωθήσουν τη διαφορετικότητα.

Η Rhone θα τιμηθεί με το BMAC Clarence Avant Trailblazer Award – το όνομα του θρυλικού στελέχους μουσικής που υπηρέτησε στο συμβουλευτικό συμβούλιο του BMAC. Ο θάνατος του Avant στις 13 Αυγούστου σε ηλικία 92 ετών έφερε φόρο τιμής από τους πρώην προέδρους Ομπάμα και Κλίντον καθώς και από πολλούς διακοσμητές της μουσικής βιομηχανίας. Στους προηγούμενους αποδέκτες αυτού του βραβείου περιλαμβάνονται οι Jon “Big Jon” Platt και Ethiopia Habtemariam.

Η Rhone υπηρέτησε ως πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Epic Records από το 2019 και ήταν η πρώτη γυναίκα που διορίστηκε Διευθύνουσα Σύμβουλος μιας μεγάλης δισκογραφικής εταιρείας που ανήκει σε εταιρεία Fortune 500.

🗓️ 07 Sep 2023

Related Articles