Η Lizzo ερμήνευσε το «Unholy» του Sam Smith και Kim Petras

Lizzo-Unholy-Sam-Smith-cover-in-the-Live-Lounge-billboard-1548

Η Lizzo γιόρτασε την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου με τον πιο «όμορφο» τρόπο. Η τραγουδίστρια-ράπερ βρέθηκε στο BBC Radio 1 Live Lounge για να ερμηνεύσει το «Unholy» την επιτυχία του Sam Smith–Kim Petras που βρίσκεται στο Billboard Hot 100, μια από τις Νο.1 επιτυχίες της χρονιάς.

Η Lizzo φυσικά, έπρεπε οπωσδήποτε να προσθέσει την δική της εκδοχή, αφού σε κάποια στιγμή ξεκίνησε να παίζει το τραγούδι με το φλάουτο της. Στην συνέχεια με μια μαγική σύνθεση, ξεκίνησε να τραγουδά το cover και ακολούθως πρόσθεσε ήχους από ξύλινα πνευστά, δεύτερες φωνές από τρις τραγουδίστριες που επαναλάμβαναν το ρεφρέν και ένα φοβερό σόλο από ηλεκτρική κιθάρα.

Ο Smith και η Petras ερμήνευσαν το τραγούδι τους που κέρδισε Grammy στη φετινή τελετή απονομής των βραβείων στις 5 Φεβρουαρίου και στη συνέχεια το ξανά ερμήνευσαν στα Brit Awards 2023 στις 11 Φεβρουαρίου. Σύμφωνα με τη βρετανική  αρχή ραδιοτηλεοπτικών εκπομπών Offcom, η τελευταία τους ερμηνεία έλαβε περισσότερα από 100 παράπονα, παρόλο που δεν πρόσθεσαν καθόλου σατανικές πινελιές στο set τους.

Στα Brit Awards, ο Sam και η Kim δημιουργήσαν ένα κυριολεκτικά industrial set φορώντας στολές μηχανικού, με φτερά. Δήλωσαν ότι είχαν σκοπό να μεταφέρουν κυριολεκτικά στην σκήνη το στίχο “Body Shop” από το τραγούδι του, όπως δεν ήταν σαφές αν ήταν αυτό το σημείο της παράστασης τους που έλαβε παράπονα. Η Offcom δήλωσε ότι έλαβε 106 παράπονα για τα Brit Awards 2023, όπου η πλειονότητα των οποίων απευθύνονταν στους Smith και Petras.

Η καταγγελία έρχεται μετά την πολύ δημοσιοποιημένη ερμηνεία του ζευγαριού Grammy, η οποία προκάλεσε επίσης πολλές επικρίσεις για τη χρήση «σατανικών» εικόνων ακόμη και από μερικούς πολιτικούς, συμπεριλαμβανομένων των Ted Cruz και Marjorie Taylor Greene.

🗓️ 20 Feb 2023

Related Articles