Η Lizzo έπαιξε φλάουτο με το είδωλό της και τον "King of Flutes" James Galway

Η Βασίλισσα του Φλάουτου και της Ποπ συνάντησε τον Βασιλιά του Φλάουτου James Galway!

Η Lizzo μοιράστηκε στο Instagram την Τετάρτη (3 Μαΐου) ένα βίντεο που παίζει μαζί φλάουτο με τον Ιρλανδό και το μακροχρόνιο είδωλό της James Galway, με τον οποίο έκανε ντουέτο για τους καλεσμένους στο Met Gala νωρίτερα αυτή την εβδομάδα.

“Από πού να αρχίσω…? Όταν ήμουν 11 ετών και μάθαινα το φλάουτο, χρειαζόμουν μια πρόκληση από τις σπουδές μου στην 5η τάξη. Βρήκα λοιπόν τον Άνθρωπο με τον Χρυσό Φλάουτο του Τζέιμς Γκάλγουεϊ και άλλαξε την τροχιά της ζωής μου», έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησης. «Έμαθα τα περισσότερα τραγούδια από το αυτί επειδή οι παρτιτούρες ήταν πολύ δύσκολο να διαβαστούν εκείνη την εποχή, αλλά τελικά ερωτεύτηκα τη βιρτουόζικη μουσική του φλάουτου και απομνημόνευσα το Καρναβάλι της Βενετίας (έκδοση Τζέιμς) όταν ήμουν 14 ετών. Ο πατέρας μου το άκουσε αυτό και πήρε το φλάουτό μου πολύ στα σοβαρά, μου αγόρασε μαθήματα από καθηγητές πανεπιστημιακού επιπέδου και οι γονείς μου τελικά με πήραν τη Sasha Flute για να συνεχίσω» έγραψε στην λεζάντα η Lizzo.

Η τραγουδίστρια του “Special” πρόσθεσε ότι ερμήνευσε το “Amazing Grace” στη διασκευή του Galway του “The Carnival of Venice” στην κηδεία του πατέρα της. «Τώρα, χρόνια αργότερα, είχα την τιμή να παίξω δίπλα στον Σερ Τζέιμς Γκάλγουεϊ, να λάβω μαθήματα από αυτόν, ακόμη και να παίξω το άλτο φλάουτο του. Μπορώ να πω με βεβαιότητα ότι δεν θα ήμουν ο μουσικός που είμαι σήμερα χωρίς την επιρροή του. Σε ευχαριστώ για όλα @sirjamesgalway! Είσαι πραγματικά ο Βασιλιάς των Φλάουτων και ανυπομονώ να παίξω ξανά μαζί σου».

🗓️ 04 May 2023

Related Articles