Η Lindsay Lohan είναι έγκυος στο πρώτο της παιδί: «Νιώθουμε ευλογημένοι»

Η Lindsay Lohan είναι έγκυος! Η τραγουδίστρια-ηθοποιός έκανε την ανακοίνωση έκπληξη μέσω Instagram την Τρίτη 14 Μαρτίου.

Η τραγουδίστρια των «Confessions of a Broken Heart», η οποία είναι παντρεμένη με τον Bader Shammas, και μοιράστηκε μια φωτογραφία με ένα λευκό κορμάκι βρέφους με τις λέξεις «Coming Soon…». «Είμαστε ευλογημένοι και ενθουσιασμένοι!» έγραψε στη λεζάντα της φωτογραφίας, τελειώνοντας το μήνυμά της με χέρια προσευχής, γκρίζα καρδιά, μωρό πρόσωπο και emojis με μπιμπερό. Αυτό θα είναι το πρώτο παιδί της ηθοποιού.

Η Lohan έδωσε επίσης στο TMZ μια δήλωση για το επερχόμενο πακέτο χαράς της. «Είμαστε πολύ ενθουσιασμένοι που έρχεται το νέο μέλος της οικογένειάς μας και ανυπομονούμε για αυτό το επόμενο κεφάλαιο της ζωής μας!»

Η 36χρονη σταρ ανακοίνωσε τον Ιούλιο του 2022 ότι παντρεύτηκε τον Shammas. «Είμαι η πιο τυχερή γυναίκα στον κόσμο», έγραψε στη λεζάντα μιας φωτογραφίας στο Instagram με τους δύο να αγκιστρώνονται, με ένα μεγάλο διαμαντένιο δαχτυλίδι στο δάχτυλό της. «Με βρήκες και ήξερες ότι ήθελα να βρω την ευτυχία και τη χάρη, όλα ταυτόχρονα. Είμαι έκπληκτος που είσαι ο άντρας μου. Η ζωή μου και τα πάντα μου. Κάθε γυναίκα πρέπει να νιώθει έτσι καθημερινά».Το ζευγάρι είχε προηγουμένως ανακοινώσει τον αρραβώνα του τον Νοέμβριο του 2021.

Η Paris Hiltion – η οποία μοιράστηκε πέρυσι ότι εκείνη και η πρώην φίλη της Λόχαν είχαν επιτέλους παραμερίσει τις διαφορές τους – έγινε επίσης πρόσφατα μητέρα. Η τραγουδίστρια του «Stars Are Blind» ανακοίνωσε τον Ιανουάριο ότι μαζί με τον σύζυγό της Carter Rerum είχαν αποκτήσει ένα  αγοράκι.

🗓️ 17 Mar 2023

Related Articles