Η Lindsay Lohan δηλώνει ότι δεν είναι «Regular Mom» σε μια χαριτωμένη Selfie που ανέβασε μετά τον τοκετό της

ezgif.com-webp-to-jpg-1

Η Lindsay Lohan λάμπει στη μητρότητα! Η σταρ, η οποία πρόσφατα γέννησε το πρώτο της παιδί, μπήκε στο Instagram την Τετάρτη (2 Αυγούστου) για να μοιραστεί μια selfie στο καθρέφτη μετά τον τοκετό με αναφορά στα Mean Girls.

Στο στιγμιότυπο, η 37χρονη ηθοποιός φαίνεται να δίνει ένα απαλό χαμόγελο στην κάμερα καθώς κουνάει ένα ζευγάρι γκρι εσώρουχα Frida Mom μετά τον τοκετό. «Είμαι τόσο περήφανη για όσα μπόρεσε να πετύχει αυτό το σώμα κατά τη διάρκεια αυτών των μηνών της εγκυμοσύνης και τώρα, της ανάρρωσης. Το να έχεις ένα μωρό είναι η μεγαλύτερη χαρά στον κόσμο», έγραψε στη λεζάντα, προτού τροποποιήσει ένα εμβληματικό απόσπασμα από τον χαρακτήρα της Amy Poehler στην ταινία του 2004, Mean Girls: «Δεν είμαι κανονική μαμά, είμαι μετά τον τοκετό μαμά.”

Η Lohan, φυσικά, πρωταγωνίστησε στην κωμωδία ως Cady Heron. Τον Ιούλιο, οι εκπρόσωποι της Lohan επιβεβαίωσαν στο Billboard ότι η τραγουδίστρια-ηθοποιός γέννησε το πρώτο της παιδί με τον σύζυγό της Bader Shammas. Το νεογέννητο είναι ένας «όμορφος, υγιής γιος που ονομάζεται Luai», είπε ο εκπρόσωπος. «Η οικογένεια είναι ερωτευμένη πάνω από το φεγγάρι».

Η ηθοποιός ανακοίνωσε για πρώτη φορά την εγκυμοσύνη της έκπληξη τον Μάρτιο. Εκείνη την εποχή, μοιράστηκε μια φωτογραφία με τις λέξεις «προσεχώς» και έβαλε ετικέτα στον χρηματοδότη Shammas στη δημοσίευση. «Είμαστε ευλογημένοι και ενθουσιασμένοι!» έγραψε τη λεζάντα της ανάρτησης.

🗓️ 04 Aug 2023

Related Articles