Η Lindsay Lohan δείχνει νέες φωτογραφίες με το υπνοδωμάτιο του μωρού της και την κοιλιά της που μεγαλώνει

Lindsay-Lohan-nyfw-feb-2023-billboard-1548

Η Lindsay Lohan ετοιμάζεται να γεννήσει και πριν καλωσορίσει το μωρό της με τον σύζυγό της Bader Shammas, η ηθοποιός μπήκε στο Instagram την Τετάρτη για να μας δείξει την κοιλιά της που μεγάλωσε και το δωμάτιο του μωρού της πριν από τον ερχομό του.

«Όλα είναι εμπνευσμένα από την παραλία και είναι τόσο γαλήνια και παιχνιδιάρικα», έγραψε στη λεζάντα με τις φωτογραφίες της από μια συνεργασία με την μάρκα Nestig για μωρουδιακά προϊόντα , συμπεριλαμβανομένης μιας λευκής και καστανής κούνιας από σκληρό ξύλο — με σύννεφα, αστέρια, ήλιο και ένα αεροπλάνο — κολλημένα στο πλάι του. Η Lohan φορά ένα λευκό πλεκτό φόρεμα και χαμογελάει.

«Πέρα από ευλογημένη και πολύ ενθουσιασμένη [emoji χεριών προσευχής] θα σε δω πολύ σύντομα αγάπη μου», έγραψε η μητέρα της Λόχαν, Ντίνα, στην ενότητα σχολίων της ανάρτησης.

Οι θαυμαστές στην ενότητα των σχολίων έτρεξαν να δηλώσουν πόσο χαρούμενοι είναι για την ηθοποιό των Mean Girls. Ένας χρήστης έγραψε: «Εντάξει το δωμάτιο είναι όμορφο, αλλά εσύ μαμά είσαι εκπληκτική. Δεν εύχομαι τίποτα άλλο παρά το καλύτερο για εσάς και την οικογένειά σας», ενώ ένας άλλος είπε: «Φαίνεσαι όμορφη και το δωμάτιο του μωρού φαίνεται ονειρικό». Ένας άλλος θαυμαστής μοιράστηκε την αγάπη του για τη συλλογή και σχολίασε τη λαμπερή εμφάνιση της Lohan: «Είσαι απολύτως πανέμορφη και ονειρική!! Εύχομαι σε σένα και στο μωρό καλό τοκετό και ανάρρωση!! Το δωμάτιο φαίνεται καταπληκτικό!»

🗓️ 14 Jul 2023

Related Articles