Η Lauryn Hill θα γίνει μέλος του Tom Joyner Foundation

Η θρυλική τραγουδίστρια και ράπερ Lauryn Hill συνεργάζεται με το Ίδρυμα Tom Joyner για το επόμενο φιλανθρωπικό της εγχείρημα. Η τραγουδίστρια πρόκειται να συμμετάσχει στην κρουαζιέρα του ιδρύματος το 2023 και οι προσπάθειές της θα οδηγήσουν στη συγκέντρωση χρημάτων για φοιτητές που φοιτούν σε Ιστορικά «Black» Κολέγια και Πανεπιστήμια.

«Είμαι τόσο ενθουσιασμένη που η κα Lauryn Hill αποφάσισε να ενταχθεί στο Tom Joyner Fantastic Voyage 2023», δήλωσε ο Joyner σε δελτίο τύπου που ανακοίνωσε την κρουαζιέρα. «Είναι μια από τις καλύτερες όλων των εποχών. Οι κρουαζιέρες που έρχονται στο πάρτι με σκοπό και βοηθούν στη συγκέντρωση χρημάτων για υποτροφίες HBCU δεν θα απογοητευτούν με αυτό που θα είναι ένα εκπληκτικό σόου!».

Το cruise’s Ultimate Party With a Purpose δημιουργήθηκε από τον Joyner, τον συνταξιούχο πλέον ραδιοφωνικό παρουσιαστή. Το μακροχρόνιο σόου του, The Tom Joyner in the Morning Show, ήταν εθνικό συνδικάτο και προβαλλόταν στο ABC Radio Networks για δεκαετίες.

Η φιλανθρωπική εκδήλωση του ραδιοφωνικού παρουσιαστή τρέχει εδώ και χρόνια και η έκδοση του 2023 θα περιλαμβάνει 40 διαφορετικές ζωντανές εκδηλώσεις ψυχαγωγίας. Η κρουαζιέρα θα περιλαμβάνει επίσης εμφανίσεις από διασημότητες, καθώς και σεμινάρια και θεματικές βραδιές.

Οι καμπίνες έχουν εξαντληθεί κατά 80 τοις εκατό, αλλά οι θαυμαστές μπορούν ακόμα να εξασφαλίσουν μια θέση στην κρουαζιέρα – που θα πραγματοποιηθεί 20-27 Μαΐου.

Η επερχόμενη εμφάνιση είναι πολύ σπάνια για τη Hill, η οποία ήταν επιλεκτική για τις συναυλίες της ή ακύρωσε προγραμματισμένες ημερομηνίες. Το “Doo Wop (That Thing)” της Hill από το άλμπουμ της που βραβεύτηκε με Grammy της χρονιάς The Miseducation of Lauryn Hill, πέρασε δύο εβδομάδες στην κορυφή του Billboard Hot 100 το 1998.

🗓️ 24 Nov 2022

Related Articles