Η Lana Del Rey θα ανακοινώσει νέο άλμπουμ την επόμενη εβδομάδα

Lana-Del-Ray-GettyImages-1173237797-1000x600-1

Σε ένα απόσπασμα μιας συνέντευξης στο HOLA TV που κυκλοφορεί αυτή τη στιγμή στο διαδίκτυο, η τραγουδίστρια λέει: «Δεν θα σας πω πότε θα κυκλοφορήσει, αλλά μπορώ να σας πω ότι θα κάνω μια ανακοίνωση για αυτό στις 7, οπότε τι να κάνετε έχουμε, μια εβδομάδα; Εφτά μέρες? Είμαι πολύ ενθουσιασμένη.”

Το τελευταίο άλμπουμ του τραγουδιστή του «Summertime Sadness» «Blue Bannisters» κυκλοφόρησε τον περασμένο Οκτώβριο, το οποίο ακολούθησε το «Chemtrails Over The Country Club» του Μαρτίου.

Πρόσφατα, η τραγουδίστρια εμφανίστηκε στο «Snow On The Beach» της Taylor Swift από το νέο άλμπουμ «Midnights» που κυκλοφόρησε τον περασμένο μήνα. Κάλυψε επίσης το «Buddy’s Rendezvous» του John Misty τον Ιούνιο του τρέχοντος έτους.

Σε μια κριτική τεσσάρων αστέρων του «Blue Bannister», το NME περιέγραψε τον όγδοο δίσκο της τραγουδίστριας ως «έναν που ανταποκρίνεται διακριτικά στους επικριτές της», στον οποίο η φωνή της «ποτέ δεν ακουγόταν καλύτερα», περιγράφοντάς τον επίσης ως μια «προκλητική και λεπτή επιστροφή».

Νωρίτερα αυτό το μήνα, η Del Rey ειδοποίησε τους θαυμαστές της ότι το αυτοκίνητό της έγινε στόχος κλεφτών για δεύτερη φορά φέτος, όταν κλάπηκε το σακίδιο της γεμάτο τεχνολογία που περιείχε αρκετά από τα επερχόμενα έργα της.

Σε ένα μήνυμα που μοιράστηκε στους οπαδούς του ιδιωτικού της Instagram (αλλά ανέβηκε στο YouTube από έναν θαυμαστή), η καλλιτέχνης εξήγησε ότι της έσπασαν το αυτοκίνητό της όταν «έφυγε [από αυτό] για ένα λεπτό», επιστρέφοντας για να τα δει όλα, από τα τζάμια σπασμένα και το σακίδιο της να λείπει. «Μέσα του ήταν ο υπολογιστής μου και οι τρεις βιντεοκάμερες και οι σκληροί μου δίσκοι», είπε η Ντελ Ρέι, σημειώνοντας ότι αναγκάστηκε να πάρει πίσω από απόσταση τον υπολογιστή της.

Σε άλλο νέα, θα διδάσκει και ένα μάθημα στο Πανεπιστήμιο της Νέας Υόρκης.

🗓️ 05 Dec 2022

Related Articles