Η Lana Del Rey αποκαλύπτει τη λίστα κομματιών του επερχόμενου άλμπουμ της «Tunnel Under Ocean Blvd»

lana-del-rey-2022-cr-Neil-Krug-billboard-1548

Απέχουμε επίσημα δύο μήνες από την άφιξη του ένατου στούντιο άλμπουμ της Lana Del Rey, Did You Know That There’s A Tunnel Under Ocean Blvd, και την Παρασκευή (13 Ιανουαρίου), η τραγουδίστρια αποκάλυψε την επίσημη λίστα κομματιών για τα πολλά -αναμενόταν να κυκλοφορήσει σε ανάρτησή της στην ιδιωτική της σελίδα στο Instagram.


Το επερχόμενο της άλμπουμ με τα 16-κομμάτι που ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει στις 10 Μαρτίου περιλαμβάνει το κομμάτια που έχουν κυκλοφορήσει στο παρελθόν, καθώς και μια σειρά από νέες συνεργασίες. H Del Rey συνεργάστηκε με τον πατέρα της John Misty στο “Let the Light In”, τον Tommy Genesis στο “Peppers” και τον Bleachers στο “Margaret”, φαινομενικά μια γλυκιά αναφορά στην αρραβωνιαστικιά του frontman Jack Antonoff, Margaret Qualley. Τόσο ο Jon Batiste όσο και ο Judah Smith έχουν τα δικά τους αντίστοιχα ιντερμέδια στο επερχόμενο άλμπουμ.


Ο Antonoff, ο οποίος είχε συνεργαστεί στο παρελθόν με την Del Rey στο Chemtrails Over the Country Club του 2021, εμφανίζεται επίσης στο εξώφυλλο ως παραγωγός, όπως και οι Mike Hermosa, Drew Erickson και Zach Dawes, οι οποίοι δούλεψαν στο Blue Bannisters, που κυκλοφόρησε επίσης το 2021. Το νέο της record είναι τώρα διαθέσιμο για προπαραγγελία στον ιστότοπο της Νέας Υόρκης, όπως και τα βινύλια με πολλά εναλλακτικά εξώφυλλα.


Η υποψήφια για Grammy καλλιτέχνιδα δεν έχει κυκλοφορήσει πλήρες άλμπουμ από τους Blue Bannisters πέρυσι, αλλά κυκλοφόρησε ένα αιθέριο σινγκλ με τίτλο “Watercolor Eyes” τον Ιανουάριο για το soundtrack της Euphoria. Δούλεψε επίσης με τον πατέρα της John Misty στο EP Buddy’s Rendezvous φέτος και εμφανίστηκε στο κομμάτι Midnights της Taylor Swift “Snow On the Beach”, το οποίο έγινε η δεύτερη επιτυχία του Billboard Hot 10 στο top 10 του Del Rey.

🗓️ 16 Jan 2023

Related Articles