Η Lana Del Rey αποδέχτηκε το βραβείο Billboard Women in Music Visionary 2023: «Το να είσαι ευτυχισμένος είναι ο τελικός στόχος»

Lana-Del-Rey-2023-billboard-women-in-music-wim-show-billboard-1548

Μετά από μια βραδιά τιμώντας μερικές από τις πιο εντυπωσιακές γυναίκες μουσικούς της φετινής χρονιάς, η Lana Del Rey έκλεισε τη λίστα 2023 Billboard Women in Music με τις αποδέκτες των βραβείων την Τετάρτη (1 Μαρτίου) αποδεχομένη το Visionary Award της βραδιάς, μετά από 14 χρόνια και εννέα διαφορετικά είδη άλμπουμ.

Η περσινή Γυναίκα της Χρονιάς Olivia Rodrigo ήταν έτοιμη για να απονείμει στην 37χρονη τραγουδίστρια το Visionary Award, με τη Lana να εκφωνεί «I love you so much» στην τραγουδίστρια του «Deja Vu» από τη θέση της στο κοινό,πριν ανέβει στη σκηνή για να εκφωνήσει την ομιλία αποδοχής της.

«Δεν μπορώ να σας πω πόσο σημαίνει ότι κάποιος που έγραψε το τραγούδι «Drivers License» στέκεται δίπλα μου», δήλωσε η Lana αφού η Rodrigo της παρέδωσε το βραβείο, πριν φωνάξει τη φετινή Γυναίκα της Χρονιάς: «SZA, από το τη στιγμή που σε άκουσα, ήξερα ότι ήθελα να σε γνωρίσω».

«Δεν έχω καθόλου μακροπρόθεσμο όραμα, αλλά αν ήσαστε περίεργοι, είμαι πολύ, πολύ χαρούμενη», συνέχισε η Lana  κατά τη διάρκεια της ομιλίας. «Όταν κυκλοφόρησα το πρώτο μου άλμπουμ πριν από 14 χρόνια, τα νερά δεν ήταν τόσο ζεστά. Είμαι πραγματικά χαρούμενη για όλους όσους νιώθουν ότι είναι μια υπέροχη στιγμή στην κουλτούρα να είναι ο εαυτός τους και να εκφράζονται. Δεν ένιωθε έτσι το 2008». «Νιώθω ότι το να είμαι ευτυχισμένη είναι ο απώτερος στόχος, οπότε το έκανα», κατέληξε. «Ευχαριστώ, Billboard!»

Αφού έφτασε στο Νο. 4 της καριέρας της στο Billboard Hot 100 με το “Snow On The Beach”, τη συνεργασία της στο Midnights με την Taylor Swift και δώρισε ένα ουράνιο πρωτότυπο τραγούδι στο soundtrack της σεζόν 2 της Euphoria, η indie pop auteur ετοιμάζεται τώρα να κυκλοφορήσει το επόμενο άλμπουμ της «Did You Know That There’s a Tunnel Under Ocean Blvd»— η τέταρτη δισκογραφική της δουλειά σε λιγότερο από τέσσερα χρόνια — στις 24 Μαρτίου. Τα δύο σινγκλ που θα κυκλοφορήσουν μέχρι στιγμής είναι το “A&W” και το ομώνυμο κομμάτι του, το οποίο είναι το κορυφαίο Lana κομμάτι: ethereal, gloomy, jarring and, well, visionary.

«Πριν από έντεκα χρόνια ήθελα να είναι τόσο καλό», είπε στο Billboard για το νέο άλμπουμ στη συνέντευξή της στο Women in Music. «Τώρα, τραγουδάω ακριβώς αυτό που σκέφτομαι. Σκέφτομαι λίγο λιγότερο μεγάλο και βομβαρδιστικό. Ίσως κάποια στιγμή μπορώ να διασκεδάσω δημιουργώντας έναν κόσμο ξανά, αλλά αυτή τη στιγμή, θα έλεγα ότι δεν υπάρχει κόσμος οικοδόμησης. Αυτή η μουσική έχει να κάνει με την επεξεργασία της σκέψης. Είναι πολύ, πολύ λεκτικό. Σίγουρα ζω από τον λαιμό και πάνω».

🗓️ 02 Mar 2023

Related Articles