Η Lana Del Rey ανακοινώνει το νέο άλμπουμ και το single «Did You Know That There’s A Tunnel Under Ocean Blvd»

LanaDelRey

Η Lana Del Rey ανακοίνωσε το νέο της άλμπουμ «Did You Know That There’s A Tunnel Under Ocean Blvd» και μοιράστηκε το ομώνυμο κομμάτι του δίσκου.

Έρχεται αφότου η τραγουδίστρια-τραγουδοποιός παρουσίασε πρόσφατα το νέο της ένατο στούντιο άλμπουμ την περασμένη εβδομάδα. Σε ένα απόσπασμα μιας συνέντευξης στο HOLA TV, ο τραγουδιστής είπε: «Δεν θα σας πω πότε θα κυκλοφορήσει, αλλά μπορώ να σας πω ότι θα κάνω μια ανακοίνωση σχετικά με αυτό, οπότε τι έχουμε; εβδομάδα? Εφτά μέρες? Είμαι πολύ ενθουσιασμένη.”

Τώρα, έχουν φτάσει οι λεπτομέρειες για το νέο της άλμπουμ με την Del Rey να μοιράζεται το έργο τέχνης για το δίσκο, το οποίο μπορείτε να δείτε παρακάτω, καθώς και την κυκλοφορία της 10ης Μαρτίου 2023. Η τραγουδίστρια και τραγουδοποιός μοιράστηκε επίσης το ομώνυμο κομμάτι, το οποίο γράφτηκε από την ίδια και τον Mike Hermosa.

Το τελευταίο άλμπουμ του τραγουδιστή «Blue Banisters» κυκλοφόρησε τον περασμένο Οκτώβριο. Ακολούθησε το άλμπουμ της τον Μάρτιο του 2021, «Chemtrails Over The Country Club».

Κυρίως πρόσφατα, η τραγουδίστρια εμφανίστηκε στο «Snow On The Beach» της Taylor Swift από το νέο άλμπουμ της τελευταίας «Midnights», που κυκλοφόρησε τον περασμένο μήνα. Ο Ντελ Ρέι κάλυψε επίσης το «Buddy’s Rendezvous» του πατέρα John Misty τον Ιούνιο του τρέχοντος έτους.

Σε μια κριτική τεσσάρων αστέρων για το «Blue Banisters», το NME περιέγραψε τον όγδοο δίσκο της τραγουδίστριας ως «έναν που ανταποκρίνεται διακριτικά στους επικριτές της» στον οποίο η φωνή της «ποτέ δεν ακουγόταν καλύτερα», περιγράφοντάς τον επίσης ως μια «προκλητική και λεπτή επιστροφή». .

🗓️ 08 Dec 2022

Related Articles