Η Lana Del Rey αγκαλιάζει πλήρως την αισθησιακή της πλευρά στο 7λεπτο single 'A&W'

ezgif.com-webp-to-jpg-2

Η Lana Del Rey επιστρέφει με ένα ακόμη κομμάτι που θα προηγηθεί της κυκλοφορίας του επερχόμενου άλμπουμ της. Την Τρίτη (14 Φεβρουαρίου), η τραγουδίστρια του “Born to Die” επέστρεψε με το “A&W” το δεύτερο σινγκλ από το Did you know that there’s a tunnel under Ocean Blvd.

Το “A&W” – συντομογραφία του “American Whore” – βλέπει την Del Rey να αναλογίζεται τις παγίδες της νιότης της καθώς κάνει ένα αισθησιακό βήμα στην ενηλικίωση, εκτιμώντας και θαυμάζοντας το σώμα της και τις επιθυμίες που της επιτρέπει να επιδοθεί, όπως η αληθινή αγάπη ή το πάθος.

«Call him up, come in to my bedroom/ Ended up we f–k on the hotel floor/ It’s not about having someone to love me anymorе/ This is the experiеnce of being an American whore,” τραγουδά στο ρεφρέν του κομματιού.

Το κομμάτι παίρνει μια στροφή στα τέσσερα λεπτά, με την ακουστική κιθάρα, καθώς τραγουδά για έναν μυστηριώδη άντρα που ονομάζεται Jimmy, του οποίου ο τρόπος ζωής δεν μπορεί παρά να τη συνεπάρει, παρά το γεγονός ότι γνωρίζει ότι η συμπεριφορά του είναι δυνητικά καταστροφική. «Jimmy, if you switch it up, you should light it up/ Jimmy, if you leave the house, find me in the club/ Your mom called, I told her ‘You’re f—ing up big time», συνέχισε στο δεύτερο μέρος του τραγουδιού.

Αν και η Del Ray δεν έχει σχολιάσει ακόμη το κομμάτι, ο παραγωγός της Jack Antonoff σε μια ανάρτηση στο Instagram δημοσίευσε ότι του αρέσει το “A&W”. «Ανυπομονώ να το ακούσουν όλοι αυτό το άλμπουμ – το «american whore» είναι ένα από τα αγαπημένα μου κομμάτια», έγραψε ο Jack Antonoff.

Ενόψει της κυκλοφορίας του «Did You Know That There’s a Tunnel Under Ocean Blvd» στις 24 Μαρτίου, η Lana Del Rey θα τιμηθεί με το Visionary Award στην εκδήλωση Women in Music του Billboard την 1η Μαρτίου. Η Quinta Brunson του Abbott Elementary θα φιλοξενήσει την εκδήλωση.

🗓️ 16 Feb 2023

Related Articles