Η Lady Gaga αποκαλεί τη Selena Gomez «όμορφη» αφού η ηθοποιός ευχήθηκε να ήταν «όμορφη όσο η Bella Hadid»

lady-gaga-grammys-2022-billboard-1548

Η Lady Gaga υπενθυμίζει στη Selena Gomez ότι είναι όμορφη. Αφού η ηθοποιός του Only Murders in the Building δημοσίευσε στο TikTok Stories την Τρίτη (21 Φεβρουαρίου) ότι θα ήθελε να μοιάζει λίγο περισσότερο με ένα συγκεκριμένο supermodel, και η Mother Monster της υπενθύμισε στα σχόλια πόσο τέλεια είναι όπως είναι.

«Φαίνεσαι και είσαι όμορφη μέσα και έξω», είπε η Gaga στον Gomez. “Μια από τις αγαπημένες μου κυρίες εν ζωή!” Στην ανάρτησή της στο TikTok, η τραγουδίστρια του «Wolves» είχε ποζάρει χρησιμοποιώντας ένα φίλτρο «Bella Hadid» που κάνει το δέρμα των χρηστών να φαίνεται πιο χρυσαφένιο και λαμπερό, ενώ άλλαζε τα φρύδια τους για να ταιριάζουν με το μοναδικό σχήμα προσώπου της σταρ του εξωφύλλου της Vogue. «Μακάρι να ήμουν τόσο όμορφη όσο η Bella Hadid», έγραψε η Gomez στο βίντεο.

https://www.youtube.com/watch?v=CSKsTAkY5xw&t=6s&ab_channel=selenagomezecu

Στο κλιπ, συγχρονίστηκε επίσης με ένα ηχητικό της Hadid λέγοντας με αποπνικτική φωνή: «Με λένε Μπέλα Χαντίντ».

Στη συνέχεια, σε μια επόμενη δημοσίευση, η Gomez αφαίρεσε το φίλτρο και προσπάθησε να πει την ίδια πρόταση με το όνομά της. «Αυτή είμαι εγώ, κατά λάθος πλαστικοποίησα τα φρύδια μου πάρα πολύ», σημειώνει, πριν πει, «Με λένε Selena Gomez — βλέπετε; Δεν ακούγεται καν σέξι».

Η Gaga δεν ήταν η μόνη που διαφώνησε με την αυτοαξιολόγηση της Gomez. Χιλιάδες οπαδοί του ιδρυτή του Rare Beauty πλημμύρισαν τα σχόλια της ανάρτησης εντός των 24 ωρών που εμφανίστηκε στον λογαριασμό της Gomez, με έναν να γράφει: «Αυτή είναι η Bella Hadid αλλά η [sic], η Selena Gomez». Την ίδια μέρα, το αστέρι του Only Murders in the Building δημοσίευσε επίσης ένα TikTok αστειεύοντας σχετικά με τον «λόγο» που είναι single μετά από μια καταιγίδα φημών νωρίτερα φέτος ότι έβγαινε με την Drew Taggart του Chainsmoker. Μαζί με τον ήχο άλλου δημιουργού, λέει: «Παιδιά, κατάλαβα τον λόγο για τον οποίο είμαι single. Προφανώς πρέπει να βγω έξω και να γνωρίσω κόσμο. Θα είναι ένα όχι από εμένα».

@selenagomez

You know what I mean?

♬ original sound – Simona | LIFE ADVICE
🗓️ 23 Feb 2023

Related Articles