Η Kylie Minogue αποκαλύπτει την ημερομηνία κυκλοφορίας του νέου της άλμπουμ «Tension»

Η Kylie Minogue επέστρεψε! Η σούπερ σταρ αποκάλυψε την Παρασκευή (12 Μαΐου) ότι το πολυαναμενόμενο δέκατο έκτο άλμπουμ της, Tension, θα κυκλοφορήσει στις 22 Σεπτεμβρίου.

Η Minogue θα εξερευνήσει τη δυναμική, χαρούμενη πλευρά της στον δίσκο, όπως φαίνεται από το ευφορικό εναρκτήριο κομμάτι “Padam Padam”, το οποίο θα είναι το βασικό σινγκλ που θα κυκλοφορήσει από τον δίσκο. Το κομμάτι δεν έχει ακόμη ημερομηνία κυκλοφορίας, αλλά “έρχεται σύντομα”.

«Ξεκίνησα αυτό το άλμπουμ με ανοιχτό μυαλό και κενή σελίδα», είπε ο Minogue για το άλμπουμ σε μια δήλωση τύπου. «Σε αντίθεση με τα δύο τελευταία μου άλμπουμ, δεν υπήρχε ένα «θέμα», ήταν να βρω την καρδιά ή τη διασκέδαση ή τη φαντασία εκείνης της στιγμής και πάντα να προσπαθώ να εξυπηρετήσω το τραγούδι. Ήθελα να γιορτάσω την ατομικότητα κάθε τραγουδιού και να βουτήξω σε αυτήν την ελευθερία. Θα έλεγα ότι είναι ένα μείγμα προσωπικής σκέψης, εγκατάλειψης του συλλόγου και μελαγχολικού ύφους».

Το άλμπουμ αποτελεί συνέχεια του Disco του 2020, το οποίο σημείωσε το πρώτο της Νο. 1 στο Top Dance/Electronic Albums chart του Billboard. Το Disco ήταν επίσης το πέμπτο top 10 της αυστραλιανής σταρ στα κορυφαία χορευτικά/ηλεκτρονικά άλμπουμ (που κυκλοφόρησε το 2001), ενώ ακολούθησε τα Aphrodite (No. 2), X (No. 4, 2008), Boombox: The Remix Album 2000-2008 (No. 10, 2009) και Kiss Me Once (Νο 3, 2014).

Δείτε παρακάτω για την ανακοίνωση του άλμπουμ των Tension του Minogue στο Instagram, καθώς και την πλήρη λίστα κομματιών.

Padam Padam 
Hold On To Now 
Things We Do For Love 
Tension 
One More Time
You Still Get Me High 
Hands
Green Light 
Vegas High 
10 Out Of 10 
Story

🗓️ 15 May 2023

Related Articles