Η Kylie Minogue αναμένεται να κυκλοφορήσει το επερχόμενο 16ο άλμπουμ της

Η ποπ τραγουδίστρια Kylie Minogue έχει πει λεπτομέρειες για το επερχόμενο 16ο στούντιο άλμπουμ της και οι θαυμαστές δεν θα περιμένουν πολύ για να ακούσουν τα νέα της τραγούδια.

Η 54χρονη αιώνια τραγουδίστρια ήταν απασχολημένη στο στούντιο, με αναφορές τον Σεπτέμβριο, που υποδηλώνουν ότι έπαιζε τις προσπάθειές της για τα αφεντικά των δισκογραφικών πριν από την κυκλοφορία, αναφέρει το «The Mirror».

Τώρα οι νέες λεπτομέρειες δείχνουν ότι ορισμένα «παλιά» κομμάτια θα συμπεριληφθούν στο νέο δίσκο, καθώς η Kylie σχεδιάζει να συμπεριλάβει μερικά κομμάτια από το Νούμερο 1 άλμπουμ της για το 2020 «Disco». Το σκεπτικό είναι ότι η Kylie θέλει να δώσει σε μερικά από τα κομμάτια που επανακυκλοφόρησαν στο παρελθόν περισσότερο χρόνο στο προσκήνιο — και ότι στη συνέχεια θα τα παρουσιάσει κατά τη διάρκεια της περιοδείας.

Η ίδια η τραγουδίστρια είπε στη The Sun, σύμφωνα με το «The Mirror»: «Επειδή δεν πρόλαβα να κάνω περιοδεία στο «Disco», θα βάλω μια σειρά από κομμάτια ντίσκο εκεί. Ελπίζω στον κόσμο να το λατρέψει. Μέχρι στιγμής. Με συγκίνησε πραγματικά ο αρραβώνας ή ο εκ νέου αρραβώνας της Disco.”

Υπονοείται ότι η Kylie θα ξεκινήσει το 2023 κυκλοφορώντας ένα ολοκαίνουργιο single στις αρχές του νέου έτους, με το νέο της άλμπουμ να αναμένεται να κυκλοφορήσει λίγους μήνες αργότερα.

Ενώ μια πλήρους κλίμακας περιοδεία στο Ηνωμένο Βασίλειο είναι επίσης προγραμματισμένη, η οποία θα δει τον σούπερ σταρ να ανέβει στη σκηνή για πρώτη φορά μετά από τέσσερα χρόνια. Στο παρελθόν είχε πει για την επιστροφή της στη σκηνή: «Ονειρεύομαι να κάνω ραντεβού».

“Κοντεύουμε να κάνουμε κάτι τέτοιο. Υπομονή. Ανυπομονώ. Κρατήστε το ντύσιμο της ντίσκο όχι πολύ μακριά.”

Το «The Mirror» λέει επίσης ότι η υπόσχεση για νέα μουσική και ζωντανά ραντεβού έρχεται μετά την πρόταση ότι η Kylie θα μπορούσε σύντομα να κατευθυνθεί στο Λας Βέγκας για να αναλάβει ένα residency. Θα ακολουθούσε τα βήματα της Celine Dion και της Mariah Carey για να παρουσιάσει μια σειρά παραστάσεων από το Sin City.

🗓️ 21 Dec 2022

Related Articles