Η Kylie Minogue ανακοινώνει την παράσταση «An Audience With» στο Λονδίνο στο Royal Albert Hall

Η Kylie Minogue ανακοίνωσε την εμφάνιση An Audience With στο Royal Albert Hall του Λονδίνου αυτόν τον Δεκέμβριο. Η Αυστραλιανή ποπ είδωλο θα εμφανιστεί για την ειδική του ITV την 1η Δεκεμβρίου, με μια επιλογή από τις μεγαλύτερες επιτυχίες και τραγούδια από το νέο της άλμπουμ «Tension», που θα κυκλοφορήσει στις 22 Σεπτεμβρίου.

Ο χώρος έχει επίσης πειράξει συνεργασίες-έκπληξη και ερωτήσεις από το «διάσημο κοινό των φίλων, προσωπικών ηρώων, ηθοποιών, μουσικών, καλλιτεχνών, αθλητών και γυναικών».

«Είμαι τόσο ενθουσιασμένος που ανακοινώνω ότι συνεργάζομαι με το ITV για το An Audience with στο εμβληματικό Royal Albert Hall του Λονδίνου!» είπε η Minogue σε δήλωσή της.

«Θα ερμηνεύσω μερικά από τα αγαπημένα μου κομμάτια από όλη την καριέρα μου και χωρίς αμφιβολία θα απαντήσω σε μερικές εκπληκτικές ερωτήσεις του κοινού. Ανυπομονώ να μοιραστώ αυτή τη στιγμή με όλους σας».

Το ITV μοιράστηκε ότι το An Audience With Kylie θα κυκλοφορήσει αργότερα φέτος στα ITV1 και ITVX, αλλά δεν έχει καθορίσει ακόμη ημερομηνία προβολής.

Η κράτηση προτεραιότητας για το Friends & Patrons ανοίγει στις 10 π.μ. BST στις 6 Σεπτεμβρίου, ενώ τα εισιτήρια γενικής πώλησης ξεκινούν ζωντανά στις 10 π.μ. BST στις 8 Σεπτεμβρίου.

Η σταρ του «Padam Padam» στο παρελθόν είχε παρουσιάσει το An Audience With το 2001, κατά τη διάρκεια του οποίου ερμήνευσε το «Especially For You» με τον Kermit The Frog.

Το An Audience With της τραγουδίστριας στον διάσημο χώρο του Λονδίνου ακολουθεί το σόου της Adele στο London Palladium τον Νοέμβριο του 2021, κατά το οποίο απάντησε σε ερωτήσεις πολλών αστέρων, όπως η Emma Thompson και ο Samuel L Jackson.

Η ανακοίνωση της Minogue έρχεται λίγο αφότου πρόσθεσε 10 νέα σόου στο Λας Βέγκας μετά από μια «συντριπτική ανταπόκριση» από τους θαυμαστές.

Το βασικό της σινγκλ του Μαΐου «Padam Padam» ήταν μια μεγάλη επιτυχία, και έγινε το πρώτο της τραγούδι στο Top 10 του Ηνωμένου Βασιλείου εδώ και 12 χρόνια.

«Ξεκίνησα αυτό το άλμπουμ με ανοιχτό μυαλό και κενή σελίδα», δήλωσε η Minogue σε ένα δελτίο τύπου κατά την κυκλοφορία του σινγκλ. «Σε αντίθεση με τα δύο τελευταία μου άλμπουμ, δεν υπήρχε ένα «θέμα», ήταν να βρω την καρδιά ή τη διασκέδαση ή τη φαντασία εκείνης της στιγμής και πάντα να προσπαθώ να εξυπηρετήσω το τραγούδι. Ήθελα να γιορτάσω την ατομικότητα κάθε τραγουδιού και να βουτήξω σε αυτήν την ελευθερία. Θα έλεγα ότι είναι ένα μείγμα προσωπικής σκέψης, εγκατάλειψης του συλλόγου και μελαγχολικού ύφους».

Σε άλλο σημείο, η Minogue μίλησε πρόσφατα για την «αγάπη» της για τα indie συγκροτήματα και είπε ότι θα ήθελε πολύ να συνεργαστεί με τους The Killers.

🗓️ 30 Aug 2023

Related Articles