Η Kylie Jenner περιγράφει λεπτομερώς την «πολύ δύσκολη» εμπειρία της με την κατάθλιψη, και δίνει συμβουλές σε νέες μητέρες

Kylie-Jenner-jan-2023-billboard-1548

Η Kylie Jenner συνειδητοποιεί μια από τις μεγαλύτερες δυσκολίες της μητρότητας. Σε μια συνέντευξη στο Vanity Fair Italy, που δημοσιεύθηκε την Τετάρτη (22 Φεβρουαρίου), η σταρ των Kardashians περιέγραψε ότι πάλεψε με την επιλόχεια κατάθλιψη και έδωσε συμβουλές σε νέες μητέρες που μπορεί να δυσκολεύονται.

«Το έχω ζήσει. Εις διπλούν. Η πρώτη φορά ήταν πολύ δύσκολη, η δεύτερη πιο διαχειρίσιμη. Θα έλεγα σε αυτές τις γυναίκες να μην σκέφτονται υπερβολικά τα πράγματα και να ζήσουν όλα τα συναισθήματα εκείνης της στιγμής στο έπακρο. Μείνε μέσα σε αυτή τη στιγμή, ακόμα κι αν είναι επώδυνη», είπε σε κάθε νέα μητέρα που διαβάζει τη συνέντευξη. «Ξέρω, εκείνες τις στιγμές σκέφτεσαι ότι δεν θα περάσει ποτέ, ότι το σώμα σου δεν θα είναι ποτέ όπως πριν, ότι δεν θα είσαι ποτέ ο ίδιος. Αυτό δεν είναι αλήθεια: οι ορμόνες, τα συναισθήματα σε αυτό το στάδιο είναι πολύ, πολύ πιο ισχυρά και μεγαλύτερα από εσάς. Η συμβουλή μου είναι να ζήσετε αυτή τη μετάβαση, χωρίς να φοβάστε τα επακόλουθα. Ο κίνδυνος είναι να χάσετε όλα τα πιο όμορφα πράγματα της μητρότητας».

Όσο για τα όμορφα μέρη της μητρότητας, η Jenner είπε ότι «το να βρίσκομαι στο νοσοκομείο μόνος με ένα νέο και άγνωστο πλάσμα στην αγκαλιά μου» ήταν ένα από τα πιο συναρπαστικά πράγματα για να γίνεις γονιός. «Είναι μια τόσο μοναδική και ιδιαίτερη κατάσταση και έχει να κάνει με το να χτίζεις με αυτά τα μικρά όντα για τα οποία μαθαίνεις», πρόσθεσε. «Υπάρχει μια άλλη μαγική στιγμή, όμως: όταν φέρνεις τα παιδιά σου στο σπίτι. Είναι ίσως η πιο όμορφη στιγμή».

Η Jenner είναι μητέρα της 5χρονης κόρης της Stormi και του 1 έτους γιου της Aire Webster. Μοιράζεται και τα δύο παιδιά με τον ράπερ Travis Scott, με τον οποίο έχει ξανά σχέση από το 2017.

🗓️ 24 Feb 2023

Related Articles