Η Kylie Jenner αποκαλύπτει το νέο όνομα του γιου της και μοιράζεται αξιολάτρευτες φωτογραφίες

travis-scott-kylie-jenner-2021-billboard-1548

Ο γιος του Travis Scott και της Kylie Jenner, ο οποίος αρχικά ονομαζόταν Wolf, έχει νέο όνομα – και το ζευγάρι ανακοίνωσε τελικά δημόσια το νέο του όνομα.


Το Σάββατο (21 Ιανουαρίου), η Jenner έγραψε λεζάντα σε μια σειρά από φωτογραφίες στο Instagram με το νέο όνομα του γιου τους, Aire.
«AIRE», έγραψε με ένα emoji καρδιάς.


Η ανάρτηση περιείχε τέσσερις εικόνες του αξιολάτρευτου Aire, συμπεριλαμβανομένων δύο φωτογραφιών της Jenner να τον κρατάει με αγάπη.


“Σ ‘αγαπώ Aire Webster”, σχολίασε η Kris Jenner στην ανάρτηση.


Τα νέα για το όνομα έρχονται λίγο πριν τα πρώτα γενέθλια του μωρού, που θα είναι στις 2 Φεβρουαρίου. Ο Scott και η Jenner είναι επίσης γονείς της μεγάλης αδερφής του, Stormi, η οποία γίνεται πέντε ετών την 1η Φεβρουαρίου.

Το ζευγάρι είχε πει για πρώτη φορά ότι το όνομα του Άιρε ήταν Wolf μετά τη γέννηση της Τζένερ τον Φεβρουάριο. Αλλά μέχρι τον Μάρτιο, η Jenner ξεκαθάρισε ότι το όνομα του γιου της άλλαξε αφού συνειδητοποίησε ότι δεν ταίριαζε στην προσωπικότητά του.

«FYI OUR SONS NAME ISN’T WOLF ANYMORE. WE JUST REALLY DIDN’T FEEL LIKE IT WAS HIM», ενημέρωσε τους θαυμαστές της μέσω Instagram στις 21 Μαρτίου. « JUST WANTED TO SHARE BECAUSE I KEEP SEEING WOLF EVERYWHERE».


Τον Σεπτέμβριο, κατά τη διάρκεια μιας συνέντευξης στο The Late Late Show With James Corden, ενημέρωσε για τελευταία φορά ότι δεν είχαν «επισήμως, νομικά αλλάξει το όνομά του», εξηγώντας τότε ότι «το όνομα του παραμένει Wolf, όπως και το διαβατήριο του, αλλά το όνομα του δεν θα παραμείνει Wolf, ακόμα το δουλεύουμε, και δεν το αποκαλούμε Wolf » δήλωσε η Jenner.

https://www.instagram.com/p/CnsVre4SqSS/

🗓️ 24 Jan 2023

Related Articles