Η κόρη του Nick Jonas και της Priyanka Chopra "Malti" κάνει την πρώτη της δημόσια εμφάνιση στην τελετή του Hollywood Walk of Fame

02-jonas-brothers-hollywood-walk-of-fame-2023-billboard-1548

Ο Nick Jonas είχε έναν πολύ ιδιαίτερο υποστηρικτή στην τελετή των Jonas Brothers στο Hollywood Walk of Fame τη Δευτέρα 30 Ιανουαρίου. Εκτός από τη σύζυγό της Priyanka Chopra, το μωρό του ζευγαριού Malti ήταν παρόν στην πρώτη της δημόσια εμφάνιση.

Το μωρό ήταν κουρνιασμένο στην αγκαλιά της μαμάς της καθώς ο Nick και όλα τα υπόλοιπα μέλη των Jonas Brothers δέχονταν την βράβευση τους. Το ζευγάρι έχει κρατήσει το πρόσωπο της Μάλτι ιδιωτικό στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης από τη γέννησή της τον Ιανουάριο του 2022, αλλά φαίνεται για λίγο στην ανάρτηση της Chopra στο Instagram από την εκδήλωση φορώντας ένα ολόκρεμ σύνολο και ασορτί κορδέλα στο κεφάλι. (Ενώ τα κορίτσια του Kevin Jonas, η Valentina και η Alena, ήταν επίσης παρόντες με τη μαμά Danielle Jonas, ο Joe Jonas και η Sophie Turner άφησαν τις δύο κόρες τους στο σπίτι.)

Ο Nick Jonas φώναξε επίσης στην κόρη του με μια γλυκιά φωνή κατά τη διάρκεια που βρισκόταν στο βάθρο, λέγοντας: «Στην όμορφη γυναίκα μου, είσαι η ηρεμία στην τρελά μου, ο βράχος στην καταιγίδα και μου αγαπώ που είμαι παντρεμένος μαζί σου. Είναι το μεγαλύτερο δώρο. Και μου αρέσει να είμαι γονιός μαζί σου, οπότε Malti Marie, γεια σου μωρό μου. Ανυπομονώ να επιστρέψω εδώ μαζί σου σε 15 χρόνια και να σε φέρω σε αμηχανία μπροστά στους φίλους σου».

Κατά τη διάρκεια της τελετής, οι JoBros ανακοίνωσαν επίσης την ημερομηνία κυκλοφορίας στις 5 Μαΐου για το επερχόμενο έκτο άλμπουμ τους, με τίτλο «The Album», και αποκάλυψαν ότι σχεδιάζουν να κάνουν περιοδεία αργότερα φέτος – προς μεγάλη έγκριση των Jonatics που παρευρέθηκαν. Το Σαββατοκύριακο, το τρίο είχε ήδη κυοφορήσει ένα από τα νέα τραγούδια που αναμένονταν στο «The Album» σε μορφή funky groove ντίσκο της δεκαετίας του ’70 “Wings”.

🗓️ 01 Feb 2023

Related Articles