Η Kim Petras κυκλοφόρησε το νέο της single, "If Jesus Was A Rockstar"

3_cTIorAswjpeg

Η σταρ της διασκευής των Dork, Kim Petras, μόλις μοιράστηκε ένα νέο κομμάτι, το «If Jesus Was A Rockstar».

Το κομμάτι ανακοινώθηκε στις αρχές του μήνα και είναι η πρώτη κυκλοφορία της Γερμανίδας τραγουδίστριας μετά την κορυφαία συνεργασία της με τον Sam Smith στο «Unholy». Κυκλοφόρησε επίσημα στις 11 Νοεμβρίου, μέσω της Republic Records και βλέπει την Petras να ανοίγει τη δική της δύσκολη σχέση με την πνευματικότητα.

«Είναι ένα διασκεδαστικό τραγούδι, αλλά είναι επίσης πολύ έντονο στιχουργικά», είπε η Kim στον Dork στο εξώφυλλο αυτού του μήνα. Το περιγράφει ως ένα κομμάτι περιπέτειας επιλέξτε το δικό σας, όσον αφορά το τι θα μπορούσε να σημαίνει για τους ανθρώπους, αλλά για εκείνη γράφτηκε αφού πάλεψε με την πνευματικότητά της για την πανδημία. «Ως παιδί, όλοι οι φίλοι μου πήγαιναν σε πράγματα όπως η κοινωνία, αλλά πάντα ένιωθα αποκλεισμένος. Ίσως αν η θρησκεία ήταν πιο ψύχραιμη και αποδεχόταν περισσότερο τα LGBTQ+ άτομα, ίσως να πήγαινα στην εκκλησία και να έβρισκα μια θέση για τον εαυτό μου σε αυτήν, αλλά δεν το έκανα και πιθανότατα δεν θα το έκανα ποτέ. Σήμερα πιστεύω μόνο στα δικά μου πράγματα».

Το κομμάτι ήταν μια ονειρεμένη στιγμή για την Kim, με τον Max Martin να είναι η παραγωγή του τραγουδιού καθώς και τα δεύτερα φωνητικά: «Δεν ήξερα καν ότι θα ήταν εκεί. Πήγα εκεί για να δουλέψω με τον Savan Kotecha και τον Ilya, και εκείνος απλώς καθόταν στον καναπέ, λέγοντας γεια. Έχω μελετήσει τον τύπο για τόσα χρόνια, έτσι ήμουν εντυπωσιασμένος και νευρικός, αλλά το έπαιξα πολύ ωραία», γελάει. «Μαζευτήκαμε όλοι μαζί, μιλήσαμε για το τραγούδι και μετά πετάξαμε μακαρόνια στον τοίχο για να δούμε τι κόλλησε. Ήταν τόσο διασκεδαστικό.”

Το «If Jesus Was A Rockstar» είναι επίσης το πρώτο σόλο τραγούδι που κυκλοφορεί ο Petras χωρίς τον αμφιλεγόμενο παραγωγό Dr. Luke στους τίτλους. «Ήθελα απλώς να δοκιμάσω κάτι νέο», δήλωσαν. «Δοκίμασα ένα εκατομμύριο νέα πράγματα και δούλεψα με άλλους ανθρώπους για αυτό το άλμπουμ, και ήταν υπέροχο και πραγματικά εμπνευσμένο. Είναι απλά διασκεδαστικό να αλλάζεις τα πράγματα».

Σηματοδοτεί την έναρξη μιας νέας εποχής για την Kim. «Κανείς δεν έχει ακούσει κάτι τέτοιο από εμένα πριν. Η μουσική των gay club ήταν πάντα το χάλι μου πριν, αλλά τώρα όλοι το κάνουν αυτό, οπότε πού είναι ο ενθουσιασμός; Αν το έκανα ξανά, θα ήταν απλώς βαρετό». Αντίθετα, αποφάσισε να «τραγουδήσει για κάτι βαθύ νόημα, κάτι με το οποίο παλεύω και κάτι που είναι απλώς ειλικρινές».

🗓️ 15 Nov 2022

Related Articles