Η Kim Petras κυκλοφορεί το νέο single «Alone» σε συνεργασία με τη Nicki Minaj

Kim-Petras-Nicki-Minaj-15624576429

Η Kim Petras κυκλοφορεί το πολυαναμενόμενο νέο single της «Alone» σε συνεργασία με τη Nicki Minaj.

Το «Alone» είναι ένα ιδιαίτερο τραγούδι για την Kim Petras. Η Γερμανίδα τραγουδίστρια της pop ενώνει τις δυνάμεις της με μία από τις μεγαλύτερες εμπνεύσεις της, το είδωλο της hip-hop Nicki Minaj.

“Ναι! Είναι η Barbie και η Kim Petras!» ο ράπερ ανοίγει το τραγούδι πάνω από ένα δείγμα του κλασικού κλαμπ της Alice Deejay το 1998 “Better Off Alone”, πριν η τραγουδίστρια του “Heart to Break” αφήσει την υπογραφή της “Woo-ah!”.

Το “Alone” ακολουθεί την πρόσφατη σειρά σινγκλ της Petras που περιλαμβάνει το “If Jesus Was a Rockstar” του 2022 από τον Max Martin και το “Brr” του 2023, το οποίο ερμήνευσε στη φετινή τελετή Billboard Women in Music πριν αποδεχτεί το Chartbreaker Award με μια εγκάρδια ομιλία, καλώντας για σωματική αυτονομία και «αληθινή ισότητα» για τις γυναίκες.

Παράληλλά, η Petras πραγματοποίησε μια αξέχαστη εμφάνιση στα Βραβεία Grammy 2023 με τον Sam Smith και κέρδισε το βραβείο για την Καλύτερη Pop Ερμηνεία από Ντουέτο ή Συγκρότημα με την επιτυχία τους «Unholy». Το «Unholy» έγινε γρήγορα το πιο δημοφιλές pop ντουέτο του 2022. Ανέβηκε στην κορυφή του Billboard Hot 100, του Billboard Global 200 Chart και στις πρώτες θέσεις των charts του Spotify και του Apple Music.

Εκτός από το βραβείο Grammy, η Kim Petras και ο Sam Smith απέσπασαν επίσης το βραβείο Innovators of the Year του Variety, το βραβείο Video for Good στα MTV EMA και το βραβείο για την Καλύτερη Συνεργασία στα iHeartRadio Awards.

🗓️ 24 Apr 2023

Related Articles