Η Kim Petras κυκλοφορεί το νέο άλμπουμ «Feed the Beast»

Η Kim Petras επιτέλους κυκλοφορεί το νέο άλμπουμ της με τίτλο «Feed the Beast». Μετά από ένα φοβερό άλμπουμ, το «Problématique», και ένα βραβείο Grammy  για το Unholy σε συνεργασία με τον Sam Smith και ένα εξώφυλλο περιοδικού υψηλού προφίλ για το Sports Illustrated Swimsuit, η Kim Petras παρέδωσε την πρώτη κυκλοφορία που οι θαυμαστές ανυπομονούσαν τόσο καιρό.

Τα dance-pop earworms “I Don’t Want It All” και “Heart to Break” ήταν πριν από περισσότερο από πέντε χρόνια. Τα προηγούμενα σινγκλ “Brrr”, “Coconuts” και “Unholy” εμφανίζονται μεταξύ των 15 κομματιών, τα οποία έχουν δημιουργηθεί από μια συνέλευση διεθνών τραγουδοποιών και παραγωγών, συμπεριλαμβανομένων των Cirkut του Καναδά και Mathieu Jomphe. -Lepine, ο Σουηδός Max Martin και ο ILYA και γνωστά αμερικανικά ονόματα Dr. Luke (συχνός συνεργάτης) και Banks (ο οποίος συνυπογράφει και καλεσμένους στο “Bait”). Η Petras, ανοιχτά τρανς από την εφηβεία της, θα ξεκινήσει μια παγκόσμια περιοδεία που θα ξεκινήσει στο Τέξας τον Σεπτέμβριο για να υποστηρίξει το «Feed the Beast». Ακολουθούν πέντε highlights από το γρήγορο άλμπουμ αφού μόνο τρία τραγούδια ξεπερνούν τα τρία λεπτά.

Το “Feed the Beast” κυκλοφόρησε την περασμένη Παρασκευή μετά από μια χούφτα μιξ κασέτες και EP που εισήγαγαν τον γερμανικής καταγωγής Petras, 30, στις λίστες αναπαραγωγής κλαμπ με ένα μεθυστικό πλέγμα μουσικής techno-disco-goth-house.

🗓️ 27 Jun 2023

Related Articles