Η Kim Petras ανακοινώνει νέα συνεργασία με την Nicki Minaj με το νέο single «Alone»

Kim-Petras-press-Credit-Jason-Al-Taan-2023-billboard-1548

Η Kim Petras συνεργάζεται επίσημα με τη Nicki Minaj για το επερχόμενο single της “Alone”.

Την Πέμπτη (6 Απριλίου), η γερμανίδα πριγκίπισσα της ποπ χρησιμοποίησε τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για να ανακοινώσει την έκπληξη της συνεργασίας, γράφοντας, “Alone” feat. @nickiminaj out 4/21 στο Instagram. Στο συνοδευτικό βίντεο, η Πέτρας κάθεται σε ένα πολυτελές δωμάτιο γεμάτο έργα τέχνης και ένα φλογερό τζάκι και ένα ροζ περιστροφικό τηλέφωνο στο γυαλιστερό δρύινο τραπέζι μπροστά της.

Όταν χτυπάει το τηλέφωνο, απαντά μόνο για να συγχρονίσει τα χείλη με τη φωνή της Minaj, η οποία προφέρει: «Ναι! Είναι η Barbie και η Kim Petras!» πάνω από ένα δείγμα του κλασικού κλαμπ της Alice Deejay το 1998 “Better Off Alone” πριν η τραγουδίστρια του “Heart to Break” αφήσει την υπογραφή της “Woo-ah!”.

Το “Alone” θα είναι η τελευταία κυκλοφορία της βραβευμένης Grammy σε μια σειρά από σινγκλ που περιλαμβάνει το “If Jesus Was a Rockstar” του 2022 από τον Max Martin και το “Brr” του 2023 — το τελευταίο από τα οποία έπαιξε στο Billboard Women in Music τον περασμένο Μάρτιο. Το φετινό Chartbreaker Award με μια εγκάρδια ομιλία που ζητά σωματική αυτονομία και «αληθινή ισότητα» για τις γυναίκες.

«Οι γυναίκες στην ποπ μουσική ήταν οι μοναδικές μου φίλες στο γυμνάσιο», είπε στο Billboard σε μια αποκλειστική συνέντευξη πριν από την τελετή. «Ήταν όλα όσα ήθελα να γίνω και [μου έδωσαν] τη δύναμη που [χρειαζόμουν] για να μεταβώ και να ζήσω τη ζωή μου αυθεντικά. Μου έδωσαν τη δύναμη να είμαι ο εαυτός μου» ανάφερε η Kim Petras.

Νωρίτερα αυτή την εβδομάδα, η άψογη συνεργασία της Petras με τον Sam Smith “Unholy” ξεπέρασε το ένα δισεκατομμύριο streams στο Spotify μόλις λίγους μήνες αφότου κέρδισε στην τρανς τραγουδίστρια το πρώτο της Grammy για την καλύτερη ερμηνεία ποπ ντουέτο/ομάδα.

🗓️ 07 Apr 2023

Related Articles