Η Kim Kardashian γιορτάζει το πρώτο Hot 100 Hit της North West

Η North West είναι επίσημα καλλιτέχνης του Billboard Hot 100, χάρη στις εμφανίσεις της στον μπαμπά Ye (πρώην Kanye West) και στο νέο άλμπουμ του Ty Dolla $ign, Vultures 1.

Η περήφανη μαμά Kim Kardashian μπήκε στα Instagram Stories της την Τετάρτη (21 Φεβρουαρίου) για να μοιραστεί ένα στιγμιότυπο από το κομμάτι “Talking” και το επίτευγμά του, γράφοντας, “My baby!!!!”

Το Vultures 1 κάνει το ντεμπούτο του στο Νο. 1 του Billboard 200 (ημερομηνία 24 Φεβρουαρίου) με 148.000 αντίστοιχες μονάδες άλμπουμ που κέρδισαν στις ΗΠΑ την πρώτη εβδομάδα του (9-15 Φεβρουαρίου, μετά την κυκλοφορία του στις 10 Φεβρουαρίου), σύμφωνα με το Luminate. Σε ηλικία μόλις 10 ετών, η North, το μεγαλύτερο παιδί του Ye και της Kardashian (που χώρισαν το 2022), είναι τώρα μια από τους νεότερους καλλιτέχνες που έχουν φτάσει ποτέ στο chart.

Τον Δεκέμβριο, η North έφυγε από το πάρτι ακρόασης του πατέρα της για το άλμπουμ του Vultures. Στην εκδήλωση, ανέβηκε στη σκηνή και συνέκρινε τον στίχο της. «I love it here / We’re gonna take over another year / It’s your bestie Miss, Miss Westie. Don’t try to test me / It’s gonna get messy / Just, just bless me, bless me / It’s your bestie Miss, Miss Westie», λέει στο τραγούδι.

🗓️ 22 Feb 2024

Related Articles