Η Kehlani δήλωσε ότι είναι «άρρωστη στο στομάχι» μετά από σεξουαλική επίθεση στη συναυλία της

Kehlani-2022-billboard-1548

Η Kehlani μιλάει μετά από σεξουαλική επίθεση σε μια από τις πρόσφατες συναυλίες της.

Η σταρ, η οποία μόλις ολοκλήρωσε την ευρωπαϊκή περιοδεία του Blue Water Road Trip, μπήκε στα Instagram Stories της τη Δευτέρα το βράδυ (12 Δεκεμβρίου) για να μοιραστεί την απογοήτευσή του για την κατάσταση. «Έχω κάνει βίντεο μετά από βίντεο και το διέγραψα γιατί δεν θέλω κανένα βίντεο με μένα τόσο θυμωμένο, πυροδοτημένο, αναστατωμένο όσο είμαι οπουδήποτε», έγραψε σε μια δήλωση που διαγράφηκε έκτοτε.

Συνέχισε, «Δεν με νοιάζει πόσο σεξουαλικό θεωρείς τη μουσική μου, τις παραστάσεις μου, τη διασκέδαση μου με τους φίλους μου που χορεύουν σε κλαμπ … Αυτό δεν δίνει σε κανέναν από εσάς το δικαίωμα να περάσει ένα όριο όπως το να σηκώνει ψηλά τη φούστα μου και να τραβάει τα εσώρουχά μου για να αγγίξει τα γεννητικά μου όργανα καθώς με συνοδεύουν μέσα σε ένα πλήθος μετά την παράσταση. Αυτό με έκανε να αρρωστήσω στο στομάχι μου. Ως θύμα σεξουαλικής παρενόχλησης, είμαι ατελείωτα πυροδοτημένη και μπερδεμένη».

Η Kehlani υπήρξε επί μακρόν υποστηρικτής των θυμάτων σεξουαλικής επίθεσης ως θύμα και η ίδια, και έχει αντισταθεί επανειλημμένα κατά της σεξουαλικής κακοποίησης και επίθεσης. «Είμαστε γυναίκες, είμαστε η ζωή, είμαστε η πηγή ζωής», είπαν στο Billboard το 2017 εν μέσω του κινήματος #MeToo. «Αυτό μπορεί να είναι τρομακτικό για τους ανθρώπους και μπορεί να οδηγήσει σε τρομερά πράγματα, αλλά μην ξεχνάτε από ποιον προήλθε και τι είστε. Μην ξεχνάτε τη δύναμή σας, μην αφήσετε κανένα τραύμα να σας αφαιρέσει τη δύναμή σας. Είναι πιο εύκολο να ειπωθεί παρά να γίνει, αλλά το καταλάβατε».

🗓️ 15 Dec 2022

Related Articles