Η Katy Perry γιορτάζει τα 15 χρόνια του «One of the Boys»

Katy-Perry-One-Of-The-Boys-15625000073

Η Katy Perry γιορτάζει τις επετείους των τριών πρώτων της άλμπουμ με το Katy Perry CATalog Collector’s Edition Boxset που περιλαμβάνει περιορισμένη έκδοση βινυλίου των One of the Boys, Teenage Dream και Prism.

“Δεν πιστεύω πραγματικά στις επετείους, συνήθως δεν τις αναγνωρίζω, αλλά αυτό ήταν πολύ καλό για να είναι αληθινό φέτος. Τα μαθηματικά λειτούργησαν πλήρως”, μοιράστηκε η Perry σε ένα βίντεο που αναρτήθηκε στο Instagram την Τρίτη. «Αυτοί είναι μνημειακοί αριθμοί και σκέφτηκα ότι θα κάναμε κάτι ξεχωριστό με αυτούς».

Αυτά τα ορόσημα περιλαμβάνουν το One of the Boys που γίνεται 15 ετών αυτόν τον μήνα, το Teenage Dream που γίνεται έφηβος στα 13 τον Αύγουστο και το Prism που γίνεται σύντομα 10 τον Οκτώβριο.

Πέρα από τα έγχρωμα βινύλια περιορισμένης έκδοσης και τα αναμνηστικά σχεδιασμένα με εικόνες που δεν είχαν προηγουμένως εμφανιστεί από τις φωτογραφίσεις κάθε άλμπουμ, το box set θα περιλαμβάνει ένα μπόνους 7″ από τα πρώτα τραγούδια της Perry, “A Cup of Coffee” και “I Think I’m Ready” σε αδιαφανές βιολετί βινύλιο, καθώς και σε ημερολόγιο 2024, άλμπουμ φωτογραφιών και άλλα καλούδια.

Αξίζει, ωστόσο, να σημειωθεί ότι το ομώνυμο, αληθινό ντεμπούτο της τραγουδίστριας του “Never Really Over” Katy Hudson κυκλοφόρησε με το αρχικό της όνομα το 2001 και δεν περιλαμβάνεται στους εορτασμούς που έρχονται.

Το ηλεκτρονικό κατάστημα της Perry θα διαθέτει επίσης πακέτα θαυμαστών με θέμα τον ΚΑΤΑΛΟΓΟ και μπλουζάκια από προηγούμενο merch. Επιπλέον, διάφορες εκδόσεις των βινυλίων θα είναι σύντομα διαθέσιμες στο Urban Outfitters. Το box set είναι πλέον διαθέσιμο για προπαραγγελία και αναμένεται να αποσταλεί στις 20 Οκτωβρίου.

🗓️ 21 Jun 2023

Related Articles