Η Katy Perry δημιούργησε ένα τουρνουά Pickleball για να συγκέντρωση χρήματα για καλό σκοπό

Διασημότητες, μελωδίες, υπαίθρια αθλήματα, έρανοι και μεγάλοι τύποι ντυμένοι σαν φαγητό: αυτά είναι μερικά από τα αγαπημένα πράγματα της Katy Perry και τα έφερε όλα μαζί το Σαββατοκύριακο για το πρώτο ετήσιο Light Up The Court Pickleball Tournament.

Η Perry φιλοξένησε το τουρνουά την Κυριακή (22 Οκτωβρίου) στο Montecito Club στη γενέτειρά της τη Σάντα Μπάρμπαρα, Καλιφόρνια, με μια σειρά από διάσημους όπως η Meghan Trainor, ο Rob Lowe, η Kate Hudson και ο σύντροφός της Orlando Bloom.

«Η μαμά μου έφερε (ίσως και ανάγκασε) την αγάπη της για το pickleball στην οικογένειά μας», γράφει στο Instagram, «και τώρα αποφασίσαμε να χρησιμοποιήσουμε αυτό το έθιμο».

Όλα τα έσοδα ωφελήθηκαν από το Firework Foundation, που ιδρύθηκε το 2019 από την Perry και την αδερφή της Angela Lerche, με αποστολή να ενδυναμώσει τα παιδιά από υποεξυπηρετούμενες κοινότητες «ανάπτοντας το εσωτερικό τους φως μέσω των τεχνών».

Για την ιστορία, ο Eric Geeb και ο Brett Williams πήραν τον τίτλο του πρωταθλήματος, ενώ η Perry ξεκίνησε το παιχνίδι της για μια έκθεση μικροφώνου στην οποία μαζί με τον Federico Staksrud αντιμετώπισαν τον Bloom και τη Maggie Brascia. Η ομάδα Katy έβγαλε 13-11.

Η Celsius ήταν χορηγός του VIP Players Lawn, ενώ οι Stanley, The Pick, Malk Milk, CRBN και Selkirk ήταν μεταξύ των επωνυμιών χορηγών για το ντεμπούτο γεγονός, σε παραγωγή του Ngoc Nguyen (Nguyen Strategies).

Τα χρήματα που θα συγκεντρωθούν θα διατεθούν για «υποτροφίες, περισσότερες κατασκηνώσεις και προγραμματισμό για να φέρουν τις τέχνες σε παιδιά από υποεξυπηρετούμενες κοινότητες», εξηγεί η Perry.

Η σούπερ σταρ της ποπ αυτή τη στιγμή διανύει την έκτη συνεχόμενη σεζόν της ως κριτής στο American Idol και, ταυτόχρονα, πραγματοποιεί την κατοικία της στο Λας Βέγκας, PLAY.

Το 2011, έγινε η πρώτη γυναίκα και η δεύτερη καλλιτέχνης συνολικά μετά τον Michael Jackson, που κατέκτησε πέντε Νο. 1 στο Billboard Hot 100 από ένα άλμπουμ. Αυτό το άλμπουμ, Teenage Dream, είναι ένας από τους τρεις ηγέτες της στο Billboard 200 chart. Συνολικά, έχει κερδίσει εννέα ηγέτες στο Billboard Hot 100 και ήταν η πρώτη καλλιτέχνης στην ιστορία της RIAA που κέρδισε τρία βραβεία RIAA Diamond Song – για τρία από αυτά τα Νο. 1, το “Firework”, το “Dark Horse” και το “Roar”.

🗓️ 25 Oct 2023

Related Articles