Η Katy Perry ανακοινώνει νέο άλμπουμ και περιοδεία μετά το τέλος των εμφανίσεων της στο Las Vegas Residency

Katy-Perry-2021-billboard-1548

Η Katy Perry ανακοίνωσε συναρπαστικά νέα στους θαυμαστές της. Σε μία νέα συνέντευξή της στο Out, η Katy Perry επιβεβαίωσε ότι ετοιμάζει μία νέα περιοδεία, μαζί με το έκτο άλμπουμ της.

Αναφερόμενη στις εμφανίσεις στο Las Vegas με τίτλο «Play», η Katy Perry δήλωσε: «Ήταν κάτι που είχα αρχίσει να σκέφτομαι πριν από την πανδημία του Covid-19  και μπόρεσα να πάρω το χρόνο και να το ονειρευτώ και να το κάνω με τον σωστό τρόπο καθ’ όλη τη διάρκεια εκείνης της περιόδου που όλοι ήταν σε παύση».

«Είχα τόσο μεγάλη τύχη με τον συγχρονισμό όσον αφορά αυτό το θέμα. Έχω τόσες πολλές αναμνήσεις από τις επισκέψεις μου στο Λας Βέγκας πριν από τις εμφνίσεις μου», πρόσθεσε η Katy Perry.

«Αισθάνομαι πολύ συνδεδεμένη με το Λας Βέγκας. Εκεί συνηθίζαμε να κάνουμε διακοπές. Συνήθιζα να έρχομαι στο Λας Βέγκας και να επισκέπτομαι τη γιαγιά μου. Οι γονείς μου μας άφηναν στο υπόγειο του “Excalibur”! Τα θυμάμαι όλα αυτά», ανέφερε η ποπ σταρ. Μετά το τέλος των εμφανίσεών της στο Las Vegas Residency αργότερα φέτος, η Katy Perry έχει μεγάλα σχέδια να παρουσιάσει και πάλι τη μουσική της με μία περιοδεία, ενώ παράλληλα δουλεύει πάνω σε ένα νέο άλμπουμ.

«Εξακολουθώ να αγαπώ να κάνω μουσική. Εξακολουθώ να αγαπώ να διαδίδω φως και αγάπη. Ξέρω ότι υπάρχουν πολλοί άνθρωποι που δεν μπόρεσαν να έρθουν στο Λας Βέγκας», δήλωσε. «Η τελευταία φορά που έκανα περιοδεία ήταν το 2018. Έχω καθυστερήσει… Τι λέτε γι’ αυτό; Οφείλω να βγω και να δω το κόσμο που δεν μπορεί να έρθει στο Βέγκας», πρόσθεσε. Για όσους δεν έχουν καταφέρει να παρακολουθήσουν από κοντά τις πολύχρωμες και εντυπωσιακές εμφανίσεις της Katy Perry, τώρα είναι η ώρα να κλείσουν εισιτήρια, καθώς οι συναυλίες της θα ολοκληρωθούν επίσημα τον ερχόμενο Νοέμβριο. «Είμαι τόσο υπερήφανη για την παράσταση που δημιουργήσαμε και παρουσιάσαμε. Είναι μία τόσο θεαματική παράσταση που αγαπάμε τόσο πολύ. Είναι σχεδόν σαν ένα greatest hits show!», πρόσθεσε.

«Μακάρι να μπορούσα να το μεταφέρω στον υπόλοιπο κόσμο, αλλά απλά δεν είναι τεχνικά δυνατό να μεταφέρουμε τις τεράστιες τουαλέτες και τις μπανιέρες», συνέχισε. «Το κλείσιμο του κεφαλαίου του “Play” μου επιτρέπει να ξεκινήσω ένα νέο κεφάλαιο. Είμαι πολύ ενθουσιασμένη για τις δυνατότητες που έχει η ιστορία μου να συνεχιστεί», ανάφερε η Katy Perry.

🗓️ 20 Apr 2023

Related Articles