Η Karol G συνεργάστηκε με τον Romeo Santos στο νέο single «X Si Volvemos»

Η Karol G συναντά τον Romeo Santos στο νέο single «X Si Volvemos» από το επερχόμενο άλμπουμ της «Mañana Será Bonito». Η Κολομβιανή superstar και ο βασιλιάς της Bachata συνεργάζονται για πρώτη φορά και ενώνουν τις μεταξένιες φωνές τους για να αφηγηθούν την παθιασμένη και αισθησιακή ιστορία του τέλους μίας σχέσης. Το «X Si Volvemos» δίνει ζωή σε μία συναρπαστική νύχτα στο κρεβάτι, καθώς ένα ζευγάρι παραδέχεται την αναμφισβήτητη σεξουαλική χημεία του, ενώ αποδέχεται ότι δεν είναι γραφτό να είναι μαζί.

«Que en el amor no, pero en la cama nos entendemos», τραγουδούν η Karol G και ο Romeo Santos, το οποίο μεταφράζεται ως εξής: «Στον έρωτα δεν καταλαβαίνουμε ο ένας τον άλλον, αλλά στο κρεβάτι καταλαβαίνουμε». Το «X Si Volvemos» υπογράφουν οι G, Santos και Kevyn Mauricio Cruz, ενώ την παραγωγή του φρόντισε o Ovy On The Drums.

Το νέο τραγούδι κυκλοφορείσε λίγο μετά την ανακοίνωση του νέου άλμπουμ της «Mañana Será Bonito» στο οποίο θα περιλαμβάνεται και το «X Si Volvemos».

Ο τίτλος του άλμπουμ σημαίνει «Το αύριο θα είναι όμορφο» και η ανακοίνωσή του συνοδεύτηκε από ένα παιχνιδιάρικο trailer στο οποίο η Karol G καλεί μία τηλεφωνική γραμμή αυτοβοήθειας που διευθύνεται από παιδιά και της δίνουν προτάσεις για δραστηριότητες που θα βοηθήσουν να αποκτήσει καλύτερη ψυχολογία. Όπως υποστηρίζει η ίδια ο τίτλος του άλμπουμ του νέου της άλμπουμ προέρχεται από ένα μάντρα που συνήθιζε να επαναλαμβάνει στον εαυτό της όταν τα πράγματα δεν πήγαιναν καλά. Το πιο πρόσφατο της single «Provenza» κατάφερε να φτάσει στην πρώτη θέση της λίστας του Vevo ανάμεσα στα δέκα κορυφαία μουσικά βίντεο του 2022, έχοντας συγκεντρώσει 547 εκατομμύρια προβολές παγκοσμίως.

Το «Provenza» κυκλοφόρησε τον περασμένο Απρίλιο μετά από ένα διάλειμμα επτά μηνών από την τραγουδίστρια και ήταν ένα «εντελώς νέο οπτικοακουστικό project» για την ίδια, όπου εξερευνούσε έναν αισθητά πιο τροπικό ήχο. Τον περασμένο Νοέμβριο η Karol G κυκλοφόρησε το single «Cairo» στο όποιο συμμετείχε επίσης ο Ovy On The Drums. Στο «Cairo»,η Κολομβιανή τραγουδίστρια παρουσίασε ένα μοναδικό κράμα από πειραματικούς ήχους, την περίφημη ερμηνευτική δεινότητά της και δυνατούς στίχους που επιβεβαιώνουν ότι αποτελεί πρότυπο για τις γυναίκες.

🗓️ 15 Feb 2023

Related Articles