Η Karol G κυκλοφορεί το νέο τραγούδι «Cairo»

960x0

Η Karol G ευλογεί τους θαυμαστές με νέα μουσική. Την Κυριακή 13 Νοεμβρίου, η τραγουδίστρια κυκλοφόρησε το νέο της κομμάτι «Cairo», ένα κομμάτι από τον γνωστό παραγωγό της Ovy On the Drums.

Σχεδιασμένο από την ομάδα πίσω από το “Provenza” – Karol, Ovy και Keityn – το “Cairo” είναι ένα εντυπωσιακό κομμάτι που ευδοκιμεί σε έναν συνδυασμό χορευτικών ρυθμών και Afrobeat. Στο τραγούδι, η Karol τραγουδά για να επιτρέψει στον εαυτό της να αγαπήσει ξανά, ακόμη και αφού ορκίστηκε ότι δεν θα το ξανά έκανε.

«Δεν είμαι ακόμα ερωτευμένη, αλλά σύντομα θα είμαι», εξομολογήθηκε. Το “Cairo” ακολουθεί το “Gatubela” της Karol G, το οποίο κυκλοφόρησε τον περασμένο Αύγουστο. Με το κομμάτι, σε συνεργασία με τον Maldy, η Κολομβιανή καλλιτέχνης κατέκτησε το 16ο top 10 στα Hot Latin Songs του Billboard με το Νο. 4 ντεμπούτο στην κατάταξη της 10ης Σεπτεμβρίου.

Το Billboard ανέφερε πρόσφατα ότι η περιοδεία του Karol G στο $Trip Love είχε εισπράξει 69,9 εκατομμύρια δολάρια και πούλησε 410.000 εισιτήρια σε 33 παραστάσεις στη Βόρεια Αμερική (μέχρι τα τέλη Οκτωβρίου), σύμφωνα με αριθμούς που αναφέρθηκαν στο Billboard Boxscore. Με αυτά τα νούμερα, η Κολομβιανή σταρ έχει κερδίσει τώρα την περιοδεία με τις μεγαλύτερες εισπράξεις στις ΗΠΑ με μια λατινική παράσταση.

Με το $Trip Love, η τραγουδίστρια του “Provenza” ξεπερνά την Jennifer Lopez με εισπράξεις 50 εκατομμυρίων δολαρίων το It’s My Party World Tour το 2019. Παράλληλα, η Shakira κέρδισε 28,2 εκατομμύρια δολάρια το 2018 με την παγκόσμια περιοδεία της στο El Dorado. Φέτος, η παγκόσμια περιοδεία Motomami της Rosalía έχει εισπράξει 28,1 εκατομμύρια δολάρια μέχρι τα τέλη Οκτωβρίου.

Η 31χρονη καλλιτέχνιδα αυτή τη στιγμή εργάζεται για το επερχόμενο άλμπουμ της, το οποίο θα ακολουθήσει το κορυφαίο τσαρτ, υποψήφιο για Grammy 2021, KG0516. Προγραμματίζεται επίσης να είναι επικεφαλής του 16ου ετήσιου Calibash, που θα πραγματοποιηθεί στις 21-22 Ιανουαρίου στο Crypto.com Arena στο Λος Άντζελες. Το τραγούδι κυκλοφόρησε μαζί με ένα μουσικό βίντεο, που γυρίστηκε στο Κάιρο, σε σκηνοθεσία WEOWNTHECITY.

🗓️ 16 Nov 2022

Related Articles