Η Jorja Smith μοιράζεται βίντεο κινουμένων σχεδίων για το χριστουγεννιάτικο εξώφυλλο του «Stay Another Day»

Το αυθεντικό τραγούδι κυκλοφόρησε το 1994 και έχει γίνει ένα αειθαλές εορταστικό προϊόν, παρά το γεγονός ότι οι στίχοι δεν είναι καθόλου εορταστικοί. Η ερμηνεία της κλασικής δεκαετίας του ’90 από τη Smith διαθέτει τα διάσημα φωνητικά της.

Μιλώντας για την κάλυψη του κομματιού σε ένα δελτίο τύπου, η Smith είπε: «Διασκέδασα πολύ βάζοντας τη δική μου μοναδική περιπέτεια σε αυτό το διαχρονικό χριστουγεννιάτικο κλασικό. Ελπίζω να το απολαύσετε όλοι!»

Το βίντεο, που δημιουργήθηκε από την εταιρεία παραγωγής BlinkInk με έδρα το Λονδίνο, ακολουθεί μια μοναχική αλεπού που περιηγείται στη μεγάλη πόλη σε όλο της το σκοτάδι, καθώς τελικά σύρθηκε από τη φωνή της Smith στην πιο φωτεινή πλευρά της ζωής στην πόλη.

Μιλώντας για το βίντεο σε ένα δελτίο τύπου, ο σκηνοθέτης της BlinkInk, Jack Brown, είπε: «Το “Stay Another Day” έχει μεταμορφωθεί εντελώς από την άποψη της Jorja και νομίζω ότι οι στίχοι έχουν μια εντελώς νέα αίσθηση νοήματος. Για το μουσικό βίντεο ήθελα να έχει μια υπέροχη χειροποίητη, κλασική εμφάνιση, ενώ παράλληλα να είναι απροσδόκητο και να δίνει στον θεατή την αίσθηση ότι είναι ένα φάντασμα του παρελθόντος των Χριστουγέννων, που επιπλέει μέσα από το βίντεο.»

Σε άλλες ειδήσεις, η Smith ανακοινώθηκε ως ένας από τους ερμηνευτές για την επόμενη έκδοση του φεστιβάλ Reading και Leeds.

Άλλες καλλιτέχνες που ανακοινώθηκαν να ερμηνευτούν στο ετήσιο φεστιβάλ είναι οι 21 Savage, The Prodigy, Liam Gallagher, Lana Del Rey, Blink-182, Fred Again.., Gerry Cinnamon και Catfish & The Bottlemen.

Αλλού, το V&A East Museum θα ξεκινήσει με μια έκθεση που γιορτάζει τη μαύρη βρετανική μουσική.

Το The Music Is Black: A British Story θα περιλαμβάνει νέες συνεισφορές και αρχειακό υλικό του BBC από σύγχρονες μαύρες βρετανικές μουσικές παραστάσεις, συμπεριλαμβανομένων των Little Simz, Stormzy και Smith.

🗓️ 14 Dec 2023

Related Articles