Η Jorja Smith έκανε διασκευή το «As  It Was» του Harry Styles στο Live Lounge Month του BBC 1

Η καλλιτέχνης του R&B, η οποία κυκλοφόρησε το δεύτερο άλμπουμ της «Falling Or Flying» την περασμένη εβδομάδα (29 Σεπτεμβρίου), εμφανίστηκε στο BBC Radio 1 στις 4 Οκτωβρίου ως μέρος της σειράς Live Lounge Month του σταθμού. Εξηγώντας την απόφασή της να παίξει το βασικό σινγκλ από τον τρίτο δίσκο του Styles «Harry’s House», η Smith είπε: «Το ακούω συνέχεια. Μου είναι δύσκολο μερικές φορές να κάνω μια διασκευή – πρέπει να είναι ένα τραγούδι που ξέρω, παρόλο που έχω τους στίχους μπροστά μου.«Αλλά αυτό το ακούω πολύ και σκέφτηκα, «Α, αυτό θα είναι πολύ ωραίο». Είναι λίγο πιο ήπιο…».

Στη συνέχεια, η Smith και η ζωντανή μπάντα της παρέδωσαν μια απογυμνωμένη και γεμάτη ψυχή διασκευή του “As It Was”. Έπαιξε επίσης το σινγκλ της «Little Things» του 2023.

Νωρίτερα αυτή την εβδομάδα, η Olivia Rodrigo και ο Troye Sivan συμμετείχαν στο Live Lounge Month 2023 όπου κάλυψαν τον Noah Kahan και την Billie Eilish, αντίστοιχα. Άλλες πράξεις που δεν έχουν ακόμη πραγματοποιηθεί για τη σειρά περιλαμβάνουν τις Madison Beer, Royal Blood, Holly Humberstone, Yungblud και Usher.

Σε μια κριτική τεσσάρων αστέρων για το νέο άλμπουμ του Smith, το NME έγραψε: «Το “Falling or Flying” ήταν ο δίσκος που προοριζόταν να κάνει, απλά έπρεπε να επιτρέψει στον εαυτό της να φτάσει εκεί.»

Η Smith εξήγησε προηγουμένως ότι τα τραγούδια στο LP «αγγίζουν χωρισμούς, σχέσεις με τους φίλους μου, σχέσεις με παλιούς φίλους [και] σχέσεις με τον εαυτό μου».

«Σίγουρα πρόκειται για πολλές σχέσεις, αλλά κάθε τραγούδι που γράφω μπορώ να το τραγουδήσω στον εαυτό μου», πρόσθεσε. «Είναι η πρώτη φορά που βγάζω πράγματα εκεί έξω με τα οποία μπορώ να συνδεθώ αυτή τη στιγμή».

🗓️ 06 Oct 2023

Related Articles