Η Jessica Chastain αποκαλύπτει ότι η Taylor Swift κάποια στιγμή τις είχε ετοιμάσει ένα playlist χωρισμού 

Η Jessica Chastain αποκάλυψε ότι η Taylor Swift τις έκανε μια εξατομικευμένη playlist για να τη βοηθήσει να ξεπεράσει έναν χωρισμό.

Η ηθοποιός μοιράστηκε ότι το αστέρι του «Eras» της έστειλε μια playlist χωρισμού μετά την πρώτη τους γνωριμία στο Met Gala το 2011.

«Ήταν η πρώτη χρονιά που με κάλεσαν στο Met Ball, και έτυχε και καθόμασταν και οι δύο η μια δίπλα στην άλλη. Ήμασταν δίπλα στον Ryan Murphy, ο οποίος μόλις άρχιζε να γίνεται επιτυχημένος με όλες τις τηλεοπτικές του εκπομπές», αποκάλυψε η Chastain σε ένα νέο επεισόδιο του The Tonight Show With Jimmy Fallon.

«Ήταν τόσο γλυκιά. Μόλις χώρισα και της μιλούσα για αυτό. Πήγαμε και χορέψαμε μαζί – ήταν μια τόσο διασκεδαστική βραδιά».

Λίγο μετά την πρώτη τους συνάντηση, η ηθοποιός του Molly’s Game ανακάλυψε ένα email από τη Swift στα εισερχόμενά της. «Την επόμενη μέρα, είχα ένα e-mail από το iTunes που έγραφε Taylor Swift, και απλώς νόμιζα ότι ήταν ένα άλμπουμ της Taylor Swift», είπε η Chastain. «Μου είχε φτιάξει ένα playlist χωρισμού και μου το έστειλε. Δεν είναι αυτό το πιο γλυκό; Και εδώ νόμιζα ότι ήταν σαν διαφήμιση της Taylor Swift. Και ήταν σαν, «περίμενε ένα λεπτό;» Επιμελήθηκε όλα αυτά τα τραγούδια χωρισμού για να με στείλει για να με βοηθήσει να ξεπεράσω τον χωρισμό μου».

Η ηθοποιός, η οποία πρωταγωνιστεί στην επερχόμενη νέα ταινία Memory, επανενώθηκε πρόσφατα με τη Swift κατά τη διάρκεια της περιοδείας της «Eras» στην Πόλη του Μεξικού το καλοκαίρι, όπου πόζαραν μαζί σε μια φωτογραφία.

“Αποστολή ανεπιθύμητης αλληλογραφίας με πολύ καλό περιεχόμενο @taylorswift Eras Tour”, έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησης στο Instagram τον Αύγουστο.

Η ταινία συναυλίας για την περιοδεία The Eras της Swift έφτασε πρόσφατα σε streaming, την οποία οι θαυμαστές μπορούν να νοικιάσουν ψηφιακά.

Σε μια κριτική τεσσάρων αστέρων της ταινίας, το NME έγραψε: «Είναι ένα συγκλονιστικό κατόρθωμα. Στο διάστημα μιας απρόσκοπτης παράστασης, η Swift είναι στη σειρά ένας παιχνιδιάρικα εκκεντρικός καλλιτέχνης, ένας σταρ της κάντρι και ένα γνήσιο εικονίδιο της ποπ. Ωστόσο, παρ’ όλο το θέαμα, μπορεί να είναι εκείνα τα ακουστικά τραγούδια που μένουν περισσότερο στη μνήμη».

Σε πιο πρόσφατες ειδήσεις από τον αστέρα της ποπ, η Swift και η Selena Gomez εθεάθησαν να παρευρίσκονται στην εκδήλωση συγκέντρωσης κεφαλαίων του Ramy Youssef για τη Γάζα στο Μπρούκλιν της Νέας Υόρκης αυτόν τον μήνα.

🗓️ 18 Dec 2023

Related Articles