Η Jennifer Lopez συγχαίρει την Kim Petras για το βραβείο Women in Music Honor: «You Are the Moment»

Η Jennifer Lopez δεν έχει τίποτα άλλο παρά επαίνους για την Kim Petras, τη φετινή τιμώμενη με το Chartbreaker Award στην εκδήλωση Women in Music 2023.

Η Petras ανέβηκε στη σκηνή του YouTube Theatre στο Λος Άντζελες την Τετάρτη (1 Μαρτίου) για να δεχτεί το βραβείο της. Το Σάββατο, η Lopez μοιράστηκε ένα απόσπασμα από την ομιλία της Petras στην εκδήλωση με ένα μήνυμα συγχαρητηρίων.

«Συγχαρητήρια @kimpetras !!! You Are the Moment #WomensHistoryMonth @billboard #WomenInEntertainment», έγραψε η Lopez στο Twitter.

Η τραγουδίστρια της dance-pop ερμήνευσε το “brrr” στο Women in Music πριν αποδεχτεί το Chartbreaker Award. Η Συμπρόεδρος της Δημοκρατίας, Wendy Goldstein, η οποία υπέγραψε την Petras το 2021, χαιρέτισε την σταρ ως την πρώτη διεμφυλική γυναίκα που τιμήθηκε στα Billboard Women in Music Awards.

«Μεγαλώνοντας θα αναρωτιόμουν σε ποια δωμάτια θα με έβαζαν και σε ποια κουτιά – και είμαι ευγνώμων που είναι αυτό», δήλωσε η Petras στη σκηνή.

«Οι άνθρωποι θα πρέπει να μπορούν να αποφασίζουν τι να κάνουν με το σώμα τους για να φτάσουν στην πραγματική ισότητα», είπε καταχειροκροτούμενη. “Είναι πολύ σημαντικό.”

🗓️ 06 Mar 2023

Related Articles