Η Jennifer Lopez «παντρεύεται» στο βίντεο κλιπ του «Can't Get Enough»

Επίκειται η άφιξη του τελευταίου single της Jennifer Lopez «Can’t Get Enough» και του μουσικού του βίντεο. Τη Δευτέρα (8 Ιανουαρίου), η ποπ σταρ μοιράστηκε ένα teaser από το εικαστικό με θέμα τον γάμο, καθώς και την ημερομηνία κυκλοφορίας του κομματιού.

“Ανυπομονώ για το “Can’t Get Enough” σε [δύο] ημέρες!!! #THISISMENOW Η αναμονή έχει σχεδόν τελειώσει…» έγραψε στη λεζάντα του βίντεο, στο οποίο τη δείχνει με νυφικό να συμμετέχει σε κλασικές δραστηριότητες γάμου ανάμεσα σε διαφορετικούς γαμπρούς, από την ανταλλαγή δαχτυλιδιών και το να λέει «I do» μέχρι να μοιραστεί τον πρώτο χορό ως παντρεμένο ζευγάρι και να οδηγεί για το μήνα του μέλιτος με ένα μετατρέψιμο αυτοκίνητο απόδρασης. Ενώ έχει μερικούς διαφορετικούς γαμπρούς στο teaser, ο σύντροφός της Ben Affleck δεν είναι ένας από αυτούς.

Το “Can’t Get Enough” είναι το πρώτο single που κυκλοφορεί από το επερχόμενο άλμπουμ της Lopez This Is Me… Now. Ο τραγουδιστής του «Let’s Get Loud» μίλησε για πρώτη φορά στους θαυμαστές του για το άλμπουμ, το οποίο χρησιμεύει ως συνέχεια του This Is Me του 2002… Στη συνέχεια, τον Νοέμβριο του 2022. Το άλμπουμ σηματοδοτεί το πρώτο άλμπουμ της J.Lo μετά το A.K.A του 2014.

Μιλώντας για το άλμπουμ στο εξώφυλλο της Vogue του 2022, η Lopez περιέγραψε το άλμπουμ ως «το αποκορύφωμα του ποιος είμαι ως άνθρωπος και ως καλλιτέχνης». Και πρόσθεσε: «Οι άνθρωποι πιστεύουν ότι ξέρουν πράγματα για το τι μου συνέβη στην πορεία, τους άντρες με τους οποίους ήμουν μαζί — αλλά πραγματικά δεν έχουν ιδέα και πολλές φορές το κάνουν τόσο λάθος. Υπάρχει ένα μέρος μου που έκρυβε μια πλευρά του εαυτού μου από όλους. Και νιώθω ότι βρίσκομαι σε ένα σημείο στη ζωή μου, επιτέλους, όπου έχω κάτι να πω γι ‘αυτό».

Το This Is Me… Now έχει προγραμματιστεί να κυκλοφορήσει στις 16 Φεβρουαρίου 2024.

🗓️ 09 Jan 2024

Related Articles