Η Jennifer Lopez λέει ότι ο Ben Affleck είναι μια «υπέροχη πατρική φιγούρα» για τα παιδιά της: «Τον αγαπούν»

Η Jennifer Lopez δεν μπορεί να σταματήσει να αναβλύζει για τον Ben Affleck και τη σχέση του με τα παιδιά της. Η τραγουδίστρια-ηθοποιός εμφανίστηκε το TODAY την Τετάρτη (3 Μαΐου) για να συνομιλήσει για τον σύζυγό της, τα δίδυμα Emme και Maximillian, και το επερχόμενο άλμπουμ της, This Is Me… Now.

«Γίνονται ενήλικες. Προκαλούν τα πάντα στη ζωή, κοιτάζουν τα πάντα και αυτά τα παιδιά έχουν τόσες πολλές πληροφορίες, τόσες περισσότερες από ό,τι είχαμε εμείς», είπε στη Hoda Kotb του TODAY για τα παιδιά που μοιράζεται με τον πρώην σύζυγό της, Marc Anthony. «Σκέφτονται πράγματα και μιλούν για τη ζωή με διαφορετικό τρόπο από ό,τι εγώ όταν ήμουν 15 ή 16 ετών. Νομίζω ότι θα αλλάξουν τον κόσμο, για να είμαι ειλικρινής, και θα τον κάνουν πολύ καλύτερο».

Η Λόπεζ έριξε επίσης λίγο φως στα παιδιά της και στη σχέση τους με τον σύζυγό της. «Λατρεύουν τον Μπεν. Είναι μια υπέροχη, υπέροχη πατρική φιγούρα και γι’ αυτούς», είπε, τίποτα που δεν σημαίνει ότι η σχέση του Άφλεκ με τα παιδιά του με την πρώην σύζυγό του Τζένιφερ Γκάρνερ τον βοηθά να είναι καλός μπαμπάς για τα δικά της παιδιά.

Συνέχισε, «Έχει τα δικά του τρία όμορφα παιδιά και μετά είμαστε εμείς, και είναι φανταστικός. Πραγματικά ανταποκρίνεται στην πρόκληση του τι είναι αυτό και τι σημαίνει και τον αγαπούν και τον εκτιμούν, το ίδιο και εγώ».

Όσο για το επερχόμενο άλμπουμ της Lopez, This is Me… Τώρα, αποκάλυψε ότι η προσωπική της ανάπτυξη όλα αυτά τα χρόνια και φυσικά η σχέση της με τον Affleck λειτούργησαν σε μεγάλο βαθμό ως έμπνευση για το LP. «Έχω μεγαλώσει πολύ και νομίζω ότι τα άλμπουμ έχουν να κάνουν πραγματικά με την αποτύπωση εκείνων των στιγμών στο χρόνο… του να ερωτεύεσαι τον έρωτα της ζωής σου και 20 χρόνια αργότερα να ξαναβρίσκεσαι μαζί και να προσπαθείς να καταγράψω τι ήταν αυτή η στιγμή», εξήγησε. . «Ο κόσμος θα το νιώσει αυτό στο άλμπουμ».

Η μητέρα της Lopez, Guadalupe Rodríguez, καθόταν στη συνέντευξη στο παρασκήνιο και φώναξε γλυκά: «Ήξερα ότι [Λόπεζ και Άφλεκ] θα ξαναβρεθούμε μαζί, γιατί προσευχόμουν για 20 χρόνια».

🗓️ 04 May 2023

Related Articles