Η Jennie των BLACKPINK μιλά για την συμμετοχή της στο «The Idol» του The Weeknd

Jennie-Kim-The-Idol-15623536571-1068x712-1

«Ποτέ δεν χρειάστηκε να βρεθώ σε ένα μέρος όπου ήμουν περιτριγυρισμένη από τόσους πολλούς ανθρώπους με τους οποίους δεν είμαι εξοικειωμένη, και ειδικά σε μια διαφορετική γλώσσα».

Σε μια νέα συνέντευξη, το μέλος του BLACKPINK Jennie μίλησε για τον επερχόμενο ρόλο της στο The Idol του Sam Levinson, συμπεριλαμβανομένου του τι την έκανε να θέλει να είναι μέρος του και πώς προετοιμάστηκε για τον ρόλο.

Μιλώντας στο Elle USA, η σταρ εξήγησε ότι «ήταν πάντα θαυμαστής όλων των έργων [του Λέβινσον]. Πρέπει να συναντηθούμε και να μιλήσουμε για τις πιθανότητες [να είμαι] στην παράσταση και λειτούργησε μαγικά». Από την άλλη πλευρά, ο Levinson περιέγραψε την Jennie ως «τόσο επαγγελματία και εργατική», προσθέτοντας ότι «το να την παρακολουθώ να μαθαίνει μια πλήρη ρουτίνα χορού σε περίπου μία ώρα και μετά να την εκτελεί άψογα 10 φορές στη σειρά ήταν καταπληκτικό, και φυσικά αυτό είναι πολύ μικρό. κομμάτι του ταλέντου και της ικανότητάς της».

Όπως πάντα, οι σκέψεις της Jennie είναι με τους θαυμαστές και περισσότερο από οτιδήποτε άλλο, ελπίζει ότι οι θαυμαστές θα απολαύσουν αυτό που βλέπουν στη νέα σειρά του HBO. «Ήταν η πρώτη μου φορά που έκανα κάτι κοντά στο να γίνω ηθοποιός, οπότε ελπίζω να τους αρέσει», είπε στο δημοσίευμα. Όσον αφορά τις ανησυχίες της, φαίνεται ότι η Jennie είναι πολύ έξω από τη ζώνη άνεσής της, υπερβαίνοντας τη δουλειά της στη μουσική και τη μόδα για να αναπτυχθεί και να αναπτυχθεί ακόμη περισσότερο.

«Ποτέ δεν χρειάστηκε να βρεθώ σε ένα μέρος όπου ήμουν περιτριγυρισμένος από τόσους πολλούς ανθρώπους με τους οποίους δεν είμαι εξοικειωμένος, και ειδικά σε μια διαφορετική γλώσσα», εξήγησε, προσθέτοντας ότι «Αλλά όσον αφορά τη δημιουργικότητα, ένιωθα απλώς το ίδιο.” Μιλώντας για το πώς μεγάλωσε ως καλλιτέχνης και ως άνθρωπος από τότε που ιδρύθηκαν για πρώτη φορά οι BLACKPINK πριν από έξι χρόνια, η Jennie περιέγραψε τον εαυτό της ως «χαμένη». Πρόσθεσε, «Δεν ήξερα ποια ήμουν όταν ήμουν εκτός δουλειάς. Δεν ήξερα ποιος ήμουν όταν ήμουν στη δουλειά. Έτσι τώρα προσπαθώ να αφιερώνω πάντα χρόνο για να φροντίζω τον εαυτό μου, να με ελέγχουν και να σιγουρεύομαι ότι ξέρω πού βρίσκομαι προτού ασχοληθώ με μεγάλα έργα».

Τέλος, η καλλιτέχνις και πλέον ηθοποιός, μίλησε για τους τρόπους με τους οποίους προετοιμάστηκε για τον ρόλο. «Ευτυχώς, είχα τον Σαμ εκεί», είπε. «Αυτό που είπε ήταν να είμαι απλώς εγώ. Δεν προσπάθησα να το ετοιμάσω τέλεια, κάτι που πραγματικά θα έκανα. Είχα πολλές συζητήσεις με τον Sam και τον Abel και νομίζω ότι αυτό με βοήθησε. Και απλά φρόντισαν να μην είμαι τόσο νευρικός για τα πράγματα».

Το The Idol πρόκειται να κάνει πρεμιέρα το 2023, με επίσημη ημερομηνία κυκλοφορίας να μην έχει ακόμη επιβεβαιωθεί.

https://www.youtube.com/watch?v=J6g6R6x17yA&ab_channel=HBO
🗓️ 29 Nov 2022

Related Articles